Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Stahl TV november 26-tól, minden hétköznap a FEM3-on

2012.11.26. 08:24 MinDig TV Extra


Különleges együttműködést kötött Stahl Judit és a FEM3!

Stahl Judit, a televíziós gasztroműsorok hazai meghonosítója november 26-tól a FEM3 képernyőjén! Egy egyedülálló együttműködés eredményeképpen a TV2-csoport női csatornáján elindul a Stahl TV, amely hétköznap délutánonként, Judit ajánlásával kezdő és gyakorlott konyhatündérek számára kínál tematikus programokat.


November 26-tól minden hétköznap 15-19 óra között olyan tematikus gasztroblokkal jelentkezik a megújult FEM3, amelyet Stahl Judit válogatott össze a nézőknek. A műsorvezető tíz éve cserélte a híradózást fakanálra, és több mint háromszáz saját adás után úgy érzi, elég időt töltött a konyhában, hogy most ő válogassa össze az „alapanyagokat” a nézők számára egy több órás gasztronómiai utazáshoz. Mindez egy speciális együttműködés keretében valósul meg a TV2 Csoport csajban nagy csatornáján, amelynek profiljába tökéletesen illeszkedik a Judit által képviselt stílus.

- Olyan műsorokat gyűjtöttem össze, amelyek nemzetközi viszonylatban is trendinek, újszerűnek számítanak a gasztronómiai műsorok között. Számos ismert sztárszakács feltűnik majd, de nem ez volt az egyetlen szempont a műsorblokk összeállításánál, hanem az is, hogy jót és izgalmas módon főzzenek – árulta el Stahl Judit.

Az egyedi arculattal képernyőre kerülő Stahl TV-t Judit közreműködésével készült, különleges promók vezetik majd fel. A műsorblokk havonta új műsorokkal, új témákkal, mindig változatos tartalommal jelentkezik a FEM3-on. Az első hetek műsorblokkjának kezdő eleme a 15 órakor kezdődő ÖT-letes finomságok, ahol minden epizódban adott 5 hozzávaló, amelyből többféle könnyen elkészíthető étel készül. 15:35-től látható A mesterszakács titkai című sorozat: az elismert amerikai televíziós szakács, Anne Burrell leghíresebb műsorának segítségével bárki megtanulhatja elkészíteni kedvenc éttermi ételeit - a saját konyhájában. 16 órától a Torták ásza, Duff Goldman veszi át az uralmat a konyhában. Duff Baltimore legnevesebb édességgyárának büszke tulajdonosa, aki csapatával a cukrászat remekműveivel kápráztatja el a csodás tortákért rajongó vendégkörét. 17 órától még mindig az édes élvezeteké a terep. Az Esküvői tortacsodák epizódjaiban a cukrászat nagymesterei olyan remekműveket varázsolnak az esküvői asztalra, amelyek a menyasszonyi torta kreatív újraértelmezései. 18 órakor kezdődik a Muffinózók, amelyben két üzletasszony, Heather és kolléganője, Lori igyekszik felvirágoztatni édességboltjuk esküvői részlegét.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat gasztronómia fem3 Stahl-Judit

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr754925799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása