Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Magyar Kupa: a nyolc a tét

2012.11.27. 13:19 MinDig TV Extra


A legjobb nyolc közé jutás a tét a Magyar Kupa visszavágóin. Kedden három találkozót rendeznek, ebből kettőt élőben közvetítünk.


Fotó: nyiregy.hu


 Élő közvetítéseink 14:45-kor az MVM Paks - Győri ETO találkozóval kezdődnek. A párharc első felvonását az ETO 4-0-ra megnyerte, így kisebb csodának kellene bekövetkeznie ahhoz, hogy ne a bajnokságot is toronymagasan vezető zöld-fehérek jussanak tovább. Tomiszlav Szivics, a paksiak edzője is csak a tisztes helytállásban reménykedik: "Bár mindig a maximumot kell nyújtani, illetve kihozni egy mérkőzésből, azért a négygólos előny egy kicsit soknak tűnik - mondta a tréner a klub honlapjának. - Ugyanakkor pénteken egy számunkra nagyon fontos mérkőzés következik a bajnokságban. Nekünk erre most valamivel jobban kell fókuszálnunk. Ettől függetlenül, azért a Magyar Kupa mérkőzésünkön is igyekezni fogunk, de az egyébként nem reális gólkülönbség miatt nehéz optimistán látni a helyzetet."
A győriek semmit sem bíznak a véletlenre: már hétfőn elutaztak Paksra, és Pintér Attila vezetőedző a tartalékos, ám így is jó nevekből álló Sztevanovics - Tokody, Lang, Djordjevics, Dinjar - Nicorec, Kronaveter, Trajkovics - Dudás, Ahjupera, Andrics tizenegyet jelölte meg kezdőcsapatként az újságíróknak. "Mindenképpen ki kell harcolni a továbbjutást, és úgy kell pályára lépnünk, mintha 0-0 lenne az összesített eredmény is" - mondta a tréner, aki a sérült Sztanisics mellett az eltiltott Pilibaitisra sem számíthat. A litván légióst a győri találkozón állították ki, és két kupamérkőzésre szóló eltiltást kapott.
A nap rangadóját Debrecenben rendezik meg, ahol a DVSC-TEVA az ősi rivális Nyíregyházát fogadja. Az első találkozót (képünkön egy jelenet a meccsről) a másodosztályú együttes 3-2-re megnyerte, így nagy csata várható a továbbjutásért.
Az MVM Paks - Győri ETO találkozó 14:45-től, a DVSC-TEVA - Nyíregyháza összecsapás 17:00-től látható a Sport1-en.

(Sport TV)

    Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágók:
    kedd:
    FGSZ Siófok - Dunaújváros 13:00 (az első mérkőzésen: 1-2)
    MVM Paks - Győri ETO 15:00, Sport1 ÉLŐ (0-4)
    DVSC-TEVA - Nyíregyháza 17:00, Sport1 ÉLŐ (2-3)
    szerda:
    Szolnok - Létavértes 12:00 (1-0)
    Dunakanyar-Vác - Tiszaújváros 12:00 (1-1)
    DVTK - Budapest Honvéd 18:00, Sport1 ÉLŐ (0-4)
    Vasas - Békéscsaba 18:00 (1-0)

    A ZTE-Videoton párharcokat februárban rendezik meg.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: foci sport1 labdarúgás magyar-kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr414929698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása