Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

National Geographic Channel januári előzetes

2012.12.06. 09:26 MinDig TV Extra


Hutteriták – élet egy vallási kolóniában

A Közép-Európából Észak-Amerikába a 18. században kivándorolt hutteriták egy különös, lélekben múltban élő vallási csoport: hitük a protestantizmus egyik ágából, az anabaptizmusból fejlődött ki, ma is a német nyelv egy archaikus változatát beszélik, s a világtól elzárva, szigorú vagyonmegosztáson alapuló kommunákban élnek – elsősorban mezőgazdaságból, a modern városi életmódot az amisokhoz és a mennonitákhoz hasonlóan tudatosan visszautasítva. Az új sorozatban egy apró, mindössze 59 főből álló montanai közösség életébe kapunk bepillantást. A Király Kolónia – ahogy magukat hívják – valójában  egy nagy család, melynek tagjai szinte mindent együtt csinálnak: a nap 24 órájában, az év 365 napján együtt élnek, együtt dolgoznak és együtt imádkoznak Istenhez.
Január 16-tól szerdánként 23.00-kor

Áradás Ausztráliában



Ausztrália a közelmúltban története egyik legnagyobb áradását élte át, a heves esőzések okozta vízözön településeket öntött el és ezreket kényszerített otthonaik elhagyására. A dinamikus, pergő ritmusú film a természeti katasztrófa legdrámaibb és leglátványosabb pillanatait mutatja be, többek közt az érintettek által készített – és az internetes közösségi oldalakra is kitett – telefonos és minikamerás amatőrfelvételeket is felhasználva.
Bemutató: Január 6., 21.00


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: national geographic channel Ausztrália alapcsomag Hutteriták

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr444950483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása