Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Sikersorozatok és karácsonyi filmek a Universal Channel-en

2012.12.16. 09:53 MinDig TV Extra


Felhőtlen szórakozás decemberben is!

Ünnepi hangulat, izgalmak és sok nevetés! Ezt ígéri decemberi programjával a Universal Channel nézőinek. A csatorna sikersorozatai újabb epizódokkal jelentkeznek, de a karácsonyi témájú filmek mellett sikeres vígjátékok is a televízió elé csábítják az embereket.


Bőven tartogat drámai pillanatokat, akciódús jeleneteket, érzelmes perceket és vidámságot is a december mindazoknak, akik a Universal Channel műsorát választják. A csatorna sikersorozatai újabb epizódokkal szórakoztatják a nézőket. Hétfő esténként a Hawaii Five-O csapata üldözi a rosszfiúkat, míg keddenként a Kékpróba rendőrei igyekeznek igazságot szolgáltatni.



A Luxusdoki is hét második napján rendel, vasárnaponként pedig a Zsaruvér Reagan családjáról tudhatunk meg egyre többet. A Karácsony közeledtével azonban a Universal Channel is ünnepi hangulatba kerül.



December 20-án a Nagybetűs Karácsony, 22-én A Mikulás pere, míg 23-án a Fagyöngy Manhattan felett hangolja a televízió nézőket a szeretet ünnepére.



Karácsony napjai pedig olyan vígjátékokkal lesz igazán mosolygós, mint a 25-én képernyőre kerülő Ace Ventura vagy a 26-án adásba kerülő Hátulgombolós hekus.



Decemberi szórakozás a Universal Channel-lel!
Hawaii Five-O (2. évad) hétfőnként 21:20-kor
Luxusdoki (2. évad) keddenként 21:20-kor
Kékpróba (3. évad) keddenként 22:20-kor
Zsaruvér (2. évad) vasárnaponként 21:00-kor
Karácsonyi filmek december 20-tól


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film karácsony gyerekfilm Universal Channel

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr274967843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása