Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Real túl nagy falat a Málagának

2012.12.22. 17:46 MinDig TV Extra


A Sport2-n 18 órától a Valladolid-Barcelona, 20 órától a Málaga-Real Madrid, 22 órától pedig az Athletic Bilbao-Zaragoza mérkőzést közvetítjük élőben a Primera Divisiónból.

 A Real Madrid Málagában próbálja folytatni elképesztő sorozatát: a hazai csapat ezen a néven még egyszer sem verte meg a királyi gárdát!


Fotó: EUROPRESS/AFP


A Real Madridhoz közel álló Marca napilap a királyi gárda Málaga elleni mérkőzését felvezető írásában már vizionál, újabb kicsúszástól félti a címvédőt, belegondolva a Barcelonával szemben az ezzel járó 15-16 pontos hátránnyal. A cikkíróban az már fel sem vetődött, hogy a Barca botlik meg Valladolidban, annyira meggyőzőnek tűnik a katalán együttes, mintha már a királyi tábor is kezdene beletörődni a megváltoztathatatlanba, a bajnoki cím elúszásába.

Pedig a múlt alapján éppenséggel nem kellene tartania a Realnak a Málagától, hiszen amióta a Malangueno 1994-ben Málagára változtatta a nevét, még nem tudott nyerni a legeredményesebb spanyol csapat ellen. A jogelőd 1983 szeptemberében még 6–2-re megverte otthon a Real Madridot, azóta viszont 14 hazai mérkőzés pergett le Málaga-siker nélkül, ami minden csapatot figyelembe véve csúcs a klub életében. (Összességében már 29 találkozó óta veretlen a Real a Málaga ellen, ennél hosszabb ideje, 34 meccs óta csak a Real Sociedadtól nem kapott ki a fővárosi egylet.) A sorozat prolongálására most is jó esély van, főleg akkor, ha Cristiano Ronaldo hozza a formáját kedvenc riválisa ellen: a portugál már 10 gólt (benne két mesterhármast) vágott a Málagának, ennél többet egyetlen más Primera División-gárda ellen sem tudott elérni.

A Real egyetlen gondja a hátsó alakzat összetétele. A sérült Marcelo távollétében Fábio Coentrao az Espanyol ellen szerzett góllal próbál belépőt váltani a kezdőcsapatba, de sokak szerint valószínűbb, hogy Sergio Ramos játszik majd jobbhátvédet, középen Ricardo Carvalho lesz Pepe partnere, Arbeloa meg átmenetileg átköltözik a bal oldalra. Bár a Pepe, Ricardo Carvalho belsővédő-kettős legutóbb tevékeny részese volt a Real Celta Vigo elleni kupavereségének.

(Sport TV)

A Sport2-n 18 órától a Valladolid-Barcelona, 20 órától a Málaga-Real Madrid, 22 órától pedig az Athletic Bilbao-Zaragoza mérkőzést közvetítjük élőben a Primera Divisiónból.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport2 Madrid Valladolid-Barcelona Málaga-Real Athletic Bilbao-Zaragoza

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr114977691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása