Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ámbár tanár úr

2012.12.28. 09:42 MinDig TV Extra


17:45 | Viasat 3

Ámbár tanár úr, becsületes nevén ifjabb Baradlay Rómeó, édesapjával, idősebb Baradlay Rómeó nyugalmazott, de még hiperaktív zenetanárral és egy kakaduval él. Bűvésznek készült, de matematika-fizika szakos tanár lett. Ami a nézeteit illeti, legalább száz év lemaradásban van, de gyorsabban számol, mint a legkorszerűbb számítógépek.


Szereti alaposan körüljárni a dolgokat, de ettől néha kissé körülményesnek tűnik, ezért is hívják Ámbárnak. A Bajza Gimnáziumban nem bíznak rá osztályt, ő a tartalék tanerő, akit mindig be lehet küldeni egy-egy lyukasórára. Egy látszólag átlagos nap azonban döntő változást hoz Ámbár tanár úr életében: a 4/c németóráján kell helyettesítenie. Hamarosan megindul a lavina: Ámbár tanár úr beleszeret az osztály csodaszép sportcsillagába, Tímeába (Dobó Kata) osztályfőnöki kinevezést kap, félreértések áldozata lesz, osztálykirándulást vezet, vívóleckéket vesz és... és még hosszan sorolhatnánk a "happy end"-ig vezető megpróbáltatásokat.

Rendezte: Koltai Róbert

Szereposztás: Koltai Róbert (Baradlay Rómeó), Dobó Kata (Kapy Tímea), Hernádi Judit (Tímea édesanyja), Kállai Ferenc (id. Baradlay Rómeó), Pogány Judit (Mimike, tanárnő), Szilágyi Tibor (Béni, tanár)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Koltai Róbert Ámbár tanár úr Dobó Kata Hernádi Judit Viasat 3

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr474984556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása