Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Országos egyes, vagy mégsem? (Váci NKSE-DVSC-Fórum összecsapás)

2013.01.17. 10:01 MinDig TV Extra


A Váci NKSE-DVSC-Fórum összecsapást pénteken, 18 óra 30 perctől élőben közvetítjük!

 A női kézilabda-bajnokság 14. fordulójában az éremesélyes Váci NKSE a szebb napokat is megélt, jelenleg a bentmaradásért küzdő DVSC-Fórum együttesét fogadja. A SportKlub élőben közvetíti a mérkőzést!

Semmi sem tart örökké, erről leginkább a debreceni kézilabdacsapat tagjai, szurkolói tudnának leginkább mesélni. A hajdúsági együttes néhány évvel ezelőtt még a Győr elsőszámú kihívója volt, azóta viszont kipukkadt a lufi, az „ezüstcsapat” tagja szétszéledtek, az utánpótlás pedig hiába küzd, mindössze két győzelmet tudott összehozni az idei szezonban.


A Vác ezzel szemben viszonylag stabil teljesítményt nyújtott eddig, nyolc győzelem mellett mindössze háromszor maradt pont nélkül. Gulyás István lányainak papíron kötelező a győzelem a debreceniek ellen, kiváltképp hazai pályán, ám ősszel egyáltalán nem volt sima szülés a két pont begyűjtése a Duna-partiak szempontjából. Debrecenben mindössze két góllal, 32-30-ra nyertek a váciak, akik alighanem hasonló eredménnyel most is kiegyeznének.

A Váci NKSE-DVSC-Fórum összecsapást pénteken, 18 óra 30 perctől élőben közvetítjük!


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sportklub alapcsomag kézilabda-bajnokság Váci NKSE-DVSC-Fórum

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr665023144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása