Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A rejtély - Régi ügy

2013.01.22. 15:31 MinDig TV Extra


Január 23. 23:05 | Cool TV

J.J. Abrams producer és író a tévésorozatok globális méreteket öltő csatájának abszolút esélyese, aki a Lost példátlan sikere után és a Star Trek mozifilm előtt elkészített egy új misztikus sorozatot, A rejtély-t (Fringe), ami az X-akták és az Odaát minden pozitív tulajdonságát ötvözi.


A történet kulcsfigurája Olivia Dunham (Anna Torv), aki mellett az elmúlt éveit elmegyógyintézetben töltő tudós, Walter Bishop (John Noble), valamint annak fia, Peter Bishop (Joshua Jackson) vesz részt a rejtélyes ügyek felderítésében. Eközben a háttérben egy nagyobb, világméretű összeesküvés képe rajzolódik ki, egy olyan kísérletsorozat, melyről kormányügynökségek és magánvállalatok is tudnak, s a szálak a legmagasabb körökig vezetnek.

Régi ügy
Olivia Dunham elvállalja a különleges megbízatást, így a zseniális tudós, Walter Bishop kimenője az elmegyógyintézetből határozatlan időre meghosszabbodik.

Fiára, Peter Bishop rendkívüli intelligenciájára is igényt tart az ügynökség, aki képes apja kutatásait értelmezni és kontrollálni. Erre szükség is van, amikor egy négyórás újszülött nyolcvan évesnek megfelelő holttestéhez hívják a csapatot az egyik kórházba.

Anna Torv (Olivia Dunham)
Joshua Jackson (Peter Bishop)
John Noble (Walter Bishop)
Jasika Nicole (Astrid Farnsworth)
Lance Reddick (Phillip Broyles)
Blair Brown (Nina Sharp)
Kirk Acevedo (Charlie Francis)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat alapcsomag Cool TV A rejtély

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr395035155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása