Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Éjszakai járat

2013.01.30. 11:35 MinDig TV Extra


JANUÁR 31., CSÜTÖRTÖK 21:00 | PRO4

Lisa Reisert ki nem állhatja a repülőket, de a Miamiba tartó éjszakai járaton rá váró rettegésnek semmi köze a repüléstől való félelemhez. A felszállás után néhány perccel a Lisa mellett ülő Jackson ugyanis felfedi utazásának vészjósló okát, vagyis azt, hogy részt vesz egy összeesküvésben, amelynek célja a belbiztonsági miniszterhelyettes meggyilkolása, és az akció sikerének titka maga Lisa.


Ha nem hajlandó együttműködni, megöli az apját egy bérgyilkos, aki csak Jackson hívására vár. A 10.000 méter magasan szálló repülő fogságában Lisa sehová sem menekülhet, és sehonnét sem hívhat segítséget anélkül, hogy ne veszélyeztetné az apját, az utastársait, és a saját életét. Ahogy suhannak a mérföldek, Lisa tudja, hogy kifut az időből, és kétségbeesetten kutatja a módját, hogyan húzhatná keresztül könyörtelen fogvatartójának szándékait, és hogyan akadályozhatna meg egy szörnyű gyilkosságot...

Rendező: Wes Craven

Szereplők: Rachel McAdams, Cillian Murphy, Jack Scalia, Brian Cox, Brittany Oaks


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film PRO4 Éjszakai járat akció-thriller

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr835052842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása