Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Junior (Arnold Schwarzenegger, Emma Thompson)

2013.02.12. 15:49 MinDig TV Extra


Február 16. 21:00 | Universal Channel

Egy tudós férfi beleegyezik, hogy kihordjon egy babát a saját testében egy új termékenységi gyógyszerrel kapcsolatos kutatás részeként.


Dr. Alex Hesse (Arnold Schwarzenegger) egy olyan szer kifejlesztésén dolgozik, amely csökkenti annak az esélyét, hogy az anyai szervezet kilökje a beültetett embriót, ám nem kap engedélyt arra, hogy emberi kísérleteket végezhessen vele. Miután az egyetem le is állítja a kutatást, magán próbálja ki találmányát nőgyógyász kollégája (Danny De Vito) rábeszélésére. A hasüregébe kerülő, megtermékenyített petesejt ráadásul véletlenül épp a riválisáé (Emma Thompson). A világ első várandós férfija nem éppen felhőtlen „anyai” örömök elé néz…

A film három Golden Globe- (Arnold Schwarzenegger mint legjobb színész, Emma Thompson mint legjobb színésznő, illetve a legjobb betétdal) és egy Oscar-díj jelölést is kapott (a legjobb betétdal).

Főszereplők: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito és Emma Thompson

Rendező: Ivan Reitman


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: universal channel Arnold Schwarzenegger Emma Thompson Junior

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr365076804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása