Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Érkezik az újabb dokis sorozat

2013.02.13. 11:17 MinDig TV Extra


A kórház- és a krimisorozatok legizgalmasabb pillanatait ötvözi az AXN márciusban induló új sorozata, a Maffiadoktor (THE MOB DOCTOR), amelyben egy fiatal sebésznő kénytelen megbirkózni a chicagói alvilággal anélkül, hogy elvesztené a szerelmét, a családját és nem utolsósorban ígéretes orvosi karrierjét.


Az AXN március 5-én induló sorozatának főszereplője Dr. Grace Devlin (Jordana Spiro), aki rezidens Chicago egyik elit kórházában, a Roosevelt Medical Cen-terben. Átlagon felüli intelligenciájának és magabiztosságának köszönhetően az ország egyik legígéretesebb sebészorvosaként tartják számon. Ám Grace zűrös családja miatt arra kényszerül, hogy kettős életet éljen. Éjszakánként minden létező törvényt – és talán még a hippokratészi esküt is - megszegve dolgozik a maffiának, hogy visszafizesse öccse szerencsejáték tartozását, miközben barátai és nem utolsósorban féltékeny orvos kollégái előtt próbálja fenntartani a normális élet látszatát.

Az AXN új sorozata, a Maffiadoktor 13 részen keresztül követi Grace sorsát, aki mindent megtesz azért, hogy a helyes utat járja egy olyan világban, ahol a jó és a rossz fogalma egyre nehezebben értelmezhető. A műsor, amely ötvözi a kórház-, az akció- és bűnügyi sorozatok legizgalmasabb momentumait, nem egy váratlan fordulatot tartogat, ahogy Grace és maffia kapcsolata egyre szövevényesebbé válik.

A MAFFIADOKTOR-ban olyan ismert színészekkel találkozhatnak a nézők, mint William Forsythe (A Szikla) egy elbűvölően ördögi bűnöző szerepében, valamint Zeljko Ivanek (True Blood – Inni és élni hagyni, A Bourne Hagyaték), aki Grace főnökét alakítja.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat alapcsomag AXN Maffiadoktor

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr405078181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása