Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Olasz futballdömping

2013.02.15. 14:48 MinDig TV Extra


 Az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulója már pénteken elkezdődik és egészen hétfő estig tart majd – mi pedig ezen időszak alatt hat találkozót is élőben közvetítünk!


A hét meccse az AS Roma-Juventus rangadó lesz


Milan-Parma, péntek, 20.30, ÉLŐ

Két mérkőzés után még korai ítéletet mondani, ám olybá tűnik, hogy Mario Balotelli megszerzése telitalálat volt a Milan részéről. A válogatott csatár két bajnokin három gólt szerzett, ezzel négy pontot hozva a piros-feketék konyhájára. A Parma ellen viszont nem lesz könnyű dolga a milánói alakulatnak, mert Roberto Donadoni keze alatt masszív együttes formálódik.

Chievo-Palermo, szombat, 18.00, ÉLŐ

A legutóbbi két mérkőzésén ugyan vereséget szenvedett, hazai pályán mégis győzelmi esélyekkel lép pályára a Chievo a sereghajtó Palermo ellen. Utóbbi együttes számára már élet-halál kérdés a győzelem, ellenkező esetben ugyanis óriási lépéshátrányba kerül a bennmaradásért vívott harcban.

AS Roma-Juventus, szombat, 20.30, ÉLŐ

A 25. forduló rangadóját a római Stadio Olimpicóban rendezik, ahol a Farkasok már köszörülik a fogukat a Zebrákra. Az állatvilág helyett azonban olyan klasszisok csapnak majd össze, mint Francesco Totti vagy éppen Andrea Pirlo. A címvédő felszabadultan léphet pályára, hiszen akkor is éllovas marad, ha esetleg kikap, míg a házigazdák a Zeman-éra utáni első győzelmükért küzdenek majd.

Napoli-Sampdoria, vasárnap, 15.00, ÉLŐ

A tabella második helyén álló Napolira papíron könnyű mérkőzés vár, ám a Sampdoriát hiba lenne lebecsülni. Annál is inkább, mert a genovai alakulat egyre inkább elkapja a fonalat, legutóbbi három bajnokiján például hét pontot szerzett, és akár a kikötővárosban is okozhat meglepetést.

Fiorentina-Inter, vasárnap, 20.30, ÉLŐ

A forduló másik rangadóját a reneszánsz városában rendezik, ahol a szórakoztató futballra képes Fiorentina azt a gödörből kimászni készülő Intert fogadja, amelynek úgy kellene a győzelem, mint az éhezőnek egy falat kenyér. Bár ugyanez igaz a violákra is, akik még nem mondtak le arról, hogy kvalifikálják magukat az európai kupaküzdelmekbe.

Siena-Lazio, hétfő, 20.30, ÉLŐ

Bár a vendégcsapat a tabella harmadik helyén áll, mégsem lehet az országos kettes jelzővel illetni a párosítást, mivel a római Sasok az utóbbi időben igen szárnyaszegetten szerepeltek: két döntetlen mellett két vereség volt a mérlegük. A Siena ezzel szemben javuló formát mutat, hiszen az elmúlt két hétben négy pontot szerzett.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Siena-Lazio Fiorentina-Inter Napoli-Sampdoria AS Roma Juventus Milan-Parma

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr855081737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása