Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron

2013.02.18. 15:38 MinDig TV Extra


Viasat 3 - 21:25

Egy év telt el azóta, hogy egy idilli amerikai kisvárosban egy őrült bestiálisan meggyilkolt néhány fiatalt. Egyedül Julie (Jennifer Love Hewitt) maradt életben, ám tudja: nincs elfelejtett bűn, előbb-utóbb mindenért bűnhődnie kell.


Hosszú idő után úgy dönt, elutazik barátaival a Bahamákra, ám egy idilli kirándulás helyett szörnyűséges rémálomba csöppen. A sziget elhagyatott, ráadásul a közeledő vihar miatt nem lehet elhagyni, és Julie levelet kap valahonnan, melyben csak ennyi áll: Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron!

Rendezte: Danny Cannon

Szereposztás: Jennifer Love Hewitt (Julie James), Freddie Prinze Jr. (Ray Bronson), Brandy Norwood (Karla Wilson), Mekhi Phifer (Tyrell), Muse Watson (Ben Willis


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film családi csomag Viasat 3 horror/thriller

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr465087049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása