Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Született detektívek

2013.03.12. 17:13 MinDig TV Extra


Csütörtök 22:25 | Viasat 3

A helyszín Boston, ahol Jane Rizzoli nyomzó és barátnője, Maura Isles igazságügyi orvosszakértő közösen oldanak meg különböző bűnügyeket és felderítetlen rejtélyeket. A két nő személyisége szöges ellentéte egymásnak, mégis a legjobb barátok.


Ez az epizód:

II/11 - Mikor egy közösségi aktivista egy lövöldözés áldozatává válik, egy bátor tanú azzal hozakodik elő, hogy tanúskodna a jól ismert banda egyik tagja ellen, aki már több embert gyilkolt meg. Mindeközben, Bill O'Reilly a városba érkezik és élő adásban bírálja a rendőrkapitányság munkáját.

Rendezte: Michael Zinberg, Bethany Rooney, Mark Haber

Szereposztás: Angie Harmon (Detective Jane Rizzoli), Sasha Alexander (Dr. Maura Isles), Lorraine Bracco (Angela Rizzoli), Bruce McGill (Det. Vince Korsak), Lee Thompson Young (Det. Barry Frost), Jordan Bridges (Frankie Rizzoli, Jr.)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film krimi Viasat 3 Született detektívek

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr195131348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása