Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Két vb-selejtezőt is közvetítünk! (SportKlub)

2013.03.21. 11:18 MinDig TV Extra


Bár a hétvégén mindenki elsősorban a Magyarország-Románia mérkőzésre fókuszál, azért ne felejtsük el, hogy más országok labdarúgó-válogatottjai is pályára lépnek a világbajnoki selejtezőkben.

A számos mérkőzés közül mi is elhozunk nektek kettőt a C-csoportból: pénteken 18:55-től Kazahsztán-Németország élőben, majd 20:55-től Svédország-Írország csúsztatott élőben!


Kazahsztán – Németország, péntek, 18:55, ÉLŐ

A 10 pontjával magabiztosan a csoport élén álló Németország az ötödik helyen mindössze egy ponttal szerénykedő Kazahsztánba látogat. Mondhatni, hogy a vendégeknek ez egy kötelező győzelem, míg a hazaiaknak már egy döntetlen is óriási siker lenne. A németek három találkozójukat is megnyerték, emellett egy döntetlennel a tarsolyukban várják a pénteki mérkőzést. Ezzel szemben Kazahsztánnak pontosan fordított a mérlege: a döntetlen nekik is megvan, ám mellette három vereséget is elkönyvelhettek. A németeknél ismét meghívót kapott a válogatottba a sérüléséből felépült Bastian Schweinsteiger és Sven Bender, akik a februári felkészülési mérkőzésen nem léphettek pályára, Mats Hummels és Miroslav Klose viszont nem tagja a keretnek. Vajon bejön a papírforma, vagy a kazahok meglepik a németeket…?

Svédország – Írország, péntek, 20:55, csúsztatott élő

A C-csoport másik mérkőzésén a második helyezett Svédország fogadja a harmadik Írországot. A svédek az első két mérkőzésüket megnyerték Kazahsztán és a Feröer-szigetek ellen, míg legutóbb döntetlent játszottak a csoportot vezető németekkel. Írország győzelemmel kezdett a kazahok ellen, majd kikapott a németektől, végül megverte a Feröer-szigeteket. Igazán kiélezett csata várható, hiszen a házigazdáknak csupán egy ponttal van többjük, mint az íreknek. És ugyebár a második hely már pótselejtezőt ér…

A Kazahsztán-Németország mérkőzést március 22-én, pénteken 18:55-től élőben, míg utána a Svédország-Írország összecsapást csúsztatott élőben, 20:55-től láthatják nálunk!


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: SportKlub vb-selejtező Kazahsztán-Németország Svédország-Írország

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr955157905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása