Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A másik én (Jodie Foster)

2013.03.25. 11:06 MinDig TV Extra


21:25 Viasat 3

Egyetlen pillanat alatt darabokra hullik Erica Bain tökéletesnek hitt élete. Egyik éjszaka a vőlegényével hazafelé tart, amikor megtámadják őket. A férfi meghal, Erica súlyosan megsebesül. A nő képtelen beletörődni a veszteségbe, bosszúra szomjazik. Éjszakánként egyedül járja a nagyváros utcáit. A bűnöst keresi, hogy igazságot szolgáltasson.


Véres akciói felkavarják a várost. Sokan hősnek tartják az ismeretlen igazságosztót, de a sokat megélt rendőr, Mercer nyomozó másképp gondolja. Erica választás elé kerül. Mielőtt a felügyelő elkapja, el kell döntenie, mi a fontosabb: a bosszú vagy az igazság.

Rendezte: Neil Jordan

Szereposztás: Jodie Foster (Erica Bain), Terrence Howard (Detective Sean Mercer), Nicky Katt (Detective Vitale), Naveen Andrews (David Kirmani), Mary Steenburgen (Carol)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Jodie Foster Viasat 3 A másik én krimi/dráma/thriller

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr425170066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása