Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Elveszett kincsek után kutat Jack Hunter

2013.03.28. 15:28 MinDig TV Extra


Jack Hunter – Ugarit elveszett kincse, A fáraó sírja, és A Menny csillaga március 30-án!

A Universal Channelen 11:00-től egészen 17:00-ig tartanak az új Indiana Jones kalandjai.


Ki ne szeretné bejárni a Földet, miközben derékig érő sárban, a dermesztő hidegben fagyoskodva egy legendás talizmánt kutat?

Nos, mi speciel nem, de szerencsénkre megteszi ezt helyettünk Jack Hunter, aki nem átall egészen Ugaritig utazni, csak hogy megszerezze az általa hőn áhított kőtáblát.

Gyilkosság, rejtélyek és bosszúhadjárat kövezi hősünk kalandjait, miközben kiderül, ha Jack nem igyekszik, az egész világ bajba kerülhet. A 2008-ban gyártott három részes filmsorozat 11 órakor veszi kezdetét a Universal Channelen, a pörgés pedig délután ötig meg sem áll!

Ugarit elveszett kincse után alászállunk A fáraó sírjába, hogy kotnyeles szír segítőjével kiegészülve a régész szembeszálljon a korrupt egyiptomi rendőrökkel és legyőzze újdonsült, titokzatos ellenségét, aki legalább akkora nemezise lesz, mint Sherlock Holmesnak Moriarty professzor.

Minden éremnek két oldala van, így Jack Hunter a pokol után megjárja a túlvilág derűs felét is. A Menny csillaga című befejező részben a kalandor és társai Törökországba utaznak, hogy megakadályozzák riválisaikat abban, hogy megtalálják az örök élet titkát.

Jack Hunter – Ugarit elveszett kincse, A fáraó sírja, és A Menny csillaga március 30-án Universal Channel!


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Universal Channel Jack Hunter Ugarit elveszett kincse A fáraó sírja A Menny csillaga

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr35177816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása