Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Új arculat a gyerekcsatornánál

2013.03.28. 14:45 MinDig TV Extra


minimaxMegújult logóval és 16:9-es képaránnyal jelentkezik szombattól a Minimax. Ezzel párhuzamosan pályázatot is hirdetnek a gyerekeknek.

Március 23-án a Minimax csatorna képaránya 16:9-re módosult, ami része annak a megújítási folyamatnak, amely során a népszerű gyermekadó modernebbé válik. A friss arculat szintén ezen a napon mutatkozott be a képernyőn: a csatorna logója mellett Mini, Max, Picicica és Macikutya – szó szerint – új dimenzióba került.

minimax


Az arculatfrissítés kommunikációjának részeként a Minimax pályázatot hirdet a gyerekek között, hogy rajzolják meg Mini, Max, Picicica és Macikutya általuk elképzelt egy kalandját néhány filmkocka erejéig, amit a legnépszerűbb közösségi portálon tehetnek közzé. A gyerekek pályázatait Geszti Péter és Béres Alexandra zsűrizi majd, akik gyakorló szülőkként jól ismerik a gyermekműsorokat. Az általuk kiválasztott legjobb ötletből pedig a mostani filmeket is készítő csapat kisfilmet fog készíteni a Minimaxra.

Fülöp József, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média Intézetének igazgatója szintén zsűrizni fogja a pályázatokat, a régi és a megújult Minimax arculat készítésében maga is részt vett művészeti vezetőként, így örömmel üdvözölte a négy figura megújulását: „A 3D új élményt ad a gyerekek számára, amely valóságosabbá teszi ezeket a figurákat”. Véleménye szerint a technológiaváltás fontossága mellett azonban nem szabad megfeledkezni a szellemi értékről sem, a jól elmesélt, humoros történetről, a közegről, amelyben elkészül az adott alkotás.

A népszerű figurák először egy kétéves alkotói folyamat során keltek életre 2006 januárjában, az arculatváltás vezetője Erkel András producer volt, a figurák tervezését és a kisfilmeket a a Studio Baestarts dolgozta ki. A jelenlegi arculatfrissítést Erkel András vezetésével ismét a Studio Baestarts irányította, míg a 3D világba való átültetést Magyarország vezető 3D animációs stúdiója, az Oscar-jelölt Maestroért is felelős KGB stúdió készítette.

A négy jó barát, Mini, Max, Picicica és Macikutya az első és egyetlen olyan tematikus gyerekcsatorna filozófiáját testesíti meg, amely erőszakmentes, értékeket közvetítő műsorokat sugároz a 2-12 éves korú gyermekek színvonalas szórakoztatására.

A Minimax legfrissebb hírei, eseményei nyomon követhetők a csatorna hamarosan szintén megújuló honlapján, illetve 50 ezer rajongóval rendelkező Facebook oldalán és a Minimax magazinban. A Minimax csatorna Magyarországon 2,5 millió háztartásban fogható. Márciusban új részekkel kerül a képernyőre a Thomas, a gőzmozdony, Bibi Blocksberg, és közkívánatra újra látható lesz a Horseland lovasklub, valamint a szülők és gyerekek körében egyaránt népszerű Gyerekdalok és mondókák.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: arculat Minimax Thomas a gőzmozdony Bibi Blocksberg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr455177719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása