Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Jön a Derby d’Italia!

2013.03.29. 16:08 MinDig TV Extra


A Serie A 30. fordulójában minden mérkőzést szombaton rendeznek, a SportKlub négy találkozót is megmutat aznap, a kínálatban szerepel a Derby d’Italia, vagyis az Internazionale-Juventus rangadó is!


Internazionale-Juventus, szombat, 15:00, ÉLŐ

A Serie A 30. fordulójának leginkább várt mérkőzése a Derby d’Italia, vagyis az Internazionale-Juventus rangadó lesz. Az őszi, 219. párharcuk után a milánóiak örülhettek, a vendég Inter a 3–1-es győzelmével véget vetett a Juventus 49 mérkőzés óta húzódó veretlenségi sorozatának, így van miért visszavágniuk Pirlóéknak. Ha nem kap ki Conte mester együttese, újabb nagy lépést tesz a címvédés felé.

Lazio-Catania, szombat, 17:00, felvételről

A Laziónak égető szüksége van a pontokra, hogy még esélye legyen a negyedik helyre, esetleg a dobogóra. A rómaiak szombati ellenfele, a Catania mindössze két ponttal és két hellyel van lemaradva a Sasoktól, így szoros mérkőzés várható.

Chievo-Milan, szombat, 18:25, ÉLŐ

A Milannak akár már a második helyre is van sansza a tabellán, a Napoli ugyanis annyit botlott mostanában, hogy a piros-feketék lassan beérik Cavaniékat, már csak egy győzelemre vannak tőlük. Balotelli és El Shaarawy a hátán cipeli a csapatot, a Chievo lehet a következő áldozatuk.

Torino-Napoli, szombat, 20:45, ÉLŐ

Hamšík nem engedhetnek meg maguknak több botlást, különben a második pozíciójuk is veszélybe kerül. Az elsőről lassan már lemondhatnak, de az ezüstérem még az övék lehet, igaz, azért még meg kell küzdeniük a Milannal és a Fiorentinával. A Torino is kezdhet megnyugodni, a Bikák tíz ponttal előzik


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: SportKlub Lazio-Catania Chievo-Milan Torino-Napoli Internazionale-Juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr145182359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása