Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

SPARTACUS - VÉR ÉS HOMOK - 2. rész

2013.04.18. 12:31 MinDig TV Extra


Csütörtök 22:25 | Viasat 3

Elárulták, rabszolgaságba taszították, majd gladiátorként született újjá. A Római Köztársaság leghírhedtebb lázadójának történetét kelti életre a Spartacus: Vér és homok című látványos sorozat. A szülőföldjétől és szeretett asszonyától elszakított Spartacust az aréna kegyetlen világába száműzik, ahol a vér és a halál a fő szórakozás.


De nem minden harcot vívnak meg a homokban… Az árulás, a korrupció és a testi örömök csábítása folyamatos kihívást jelentenek a harcos gladiátor számára. A túléléshez túl kell nőnie emberi mivoltán. Túl gladiátori mivoltán. Legendává kell válnia.

Ez az epizód:
I/2 - A trák Batiatus capuai gladiátoriskolájába kerül. Spartacus nem sokáig marad a gyengélkedőn, bedobják a veterán gladiátorok közé. Glaber legátus látogatóba érkezik az iskolába. Elmondja Spartacusnak, hogy az embereivel együtt megbecstelenítette Surát, mielőtt eladta egy szíriainak. A feldühödött trák egy másik újoncon vezeti le sérelmét. Kiképzője úgy véli, hogy kezelhetetlen, de Batiatus szerint nagy gladiátor lesz belőle, ha megkapja a megfelelő ösztönzést. Amikor megtudja, mi történt Spartacus feleségével, megígéri neki, hogy megtalálja az asszonyt, ha elfogadja a helyzetét. Spartacus végső próbatétel elé kerül.

Rendezte: Steven S. DeKnight

Szereposztás: Andy Whitfield (Spartacus), Lucy Lawless (Lucretia), John Hannah (Batiatus), Peter Mensah (Doctore), Viva Bianca (Ilithyia)

Műfaj: akció
Korhatár: 18


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Viasat 3 SPARTACUS Vér és homok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr685233074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása