Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kisvárosi gyilkosságok (Midsomer Murders)

2013.04.24. 10:10 MinDig TV Extra


15. évad a Universal Channelen

Különös az időjárás Angliában! Nem csak az állandó esőzés, különös gyilkosságok is borzolják Midsomer város lakóinak kedélyét.


Adott egy borús hangulatú, apró település, ami első pillantásra épp olyannak tűnik, mint bármelyik falu, lakosai megszokott rutinjuknak megfelelően éldegélnek, időről-időre azonban beüt a krach. Váratlanul, keményen és ott, ahol a legjobban fáj. A háborítatlan táj és a bizarr gyilkosságok kettőssége teszik igazán különös produkcióvá a Kisvárosi gyilkosságokat.

A maratoni életű, április 7-től már 15. szezonjával jövő sorozat új részeiben sem leszünk híján meglepetéseknek, láthatunk majd fejnélküli lovassal megspékelt klasszikus bosszúhadjáratot és egy csillagászt, akit az általa olyannyira szeretett világegyetem kólint fejbe. Mégpedig egy meteorittal.

Vadonatúj évad vadonatúj főhőssel! A legendás Tom Barnaby nyugdíjba  vonulása után unokatestvére, John Barnaby veszi át Midsomer rendfenntartójának szerepét. Az izgalmak pedig garantáltak, hiszen minden bokorban vérszomjas pszichopaták bujkálnak Midsomer városában.

15. évad a Universal Channelen


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Universal Channel Kisvárosi gyilkosságok Barnaby

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr625244350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása