Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Fővárosi rangadóra készülünk

2013.04.30. 17:00 MinDig TV Extra


Az Újpest-MTK összecsapást 17:45-től élőben láthatják a Sport1-en!


Fotó: MTI - Illyés Tibor


Az Újpest-MTK mérkőzéssel lezárul a havazás miatt elhalasztott és csaknem egy hónaposra nyújtott 20. forduló az OTP Bank Ligában. A Lilák esetleges sikerükkel feljöhetnek a tabella első felébe, az MTK pedig visszavehetné a második helyet a Videotontól, ha győzne.

Kemény menetelésbe kezd kedden este az Újpest. A tabella 9. helyén álló fővárosiak a Lombard Pápa hétvégi legyőzése után három NBI-es élklubbal csapnak össze a bajnokságban.

„Az MTK elleni mérkőzés nagyon fontos lesz számunkra, hiszen ha megnyerjük az elhalasztott találkozót, akkor újra ott leszünk a tabella első felében" - mondta a klub hivatalos honlapjának Marc Lelièvre, az Újpest megbízott edzője. "Az MTK után rögtön még két élmezőnybe tartozó csapat érkezik a Megyeri útra. Vasárnap jön a Győr, majd jövő héten a Budapest Honvéd is, de természetesen egyelőre csak az MTK-ra koncentrálunk, hiszen mindig az előttünk álló meccs a legfontosabb. Mindkét csapatnak csak két nap telt el az előző mérkőzése óta, így ez nem befolyásolhatja a találkozó kimenetelét. Keddi ellenfelünk jó csapat, ezt bizonyítja a tabella és láttuk a felvételek elemzése közben is, így bízom benne, hogy jó mérkőzést látnak majd a nézők, amelynek végén a jobb csapat nyer – természetesen azért dolgozunk, hogy mi legyünk azok és itthon tartsuk a három pontot. Bruno Moraes tavaly megműtött kezét ismét meg kell operálni, rá sajnos a szezon során már nem számíthat a csapat."

Újra felléphet a második helyre az MTK, amennyiben sikerrel jár az Újpest otthonában. Kantáék a Diósgyőr 2-0-s legyőzésével hangoltak a találkozóra.

"Mindkét csapat szombaton játszott, győzött, ilyen értelemben hasonlóak az előjelek - mondta az mtkhungaria.hu-nak Garami József, a kék-fehérek szakmai igazgatója. "Ellenfelünkhöz tavaly jó néhány játékos érkezett, akik egy-két kivételtől eltekintve mostanra beilleszkedtek, összerázódott a csapat, ennek köszönhetően már vannak jó mérkőzéseik. Oda kell figyelnünk támadójátékosaikra, akik megnehezíthetik a dolgunkat. Ismerve az újpesti szellemet elmondható, hogy nagyon oda kell figyelnünk a meccs első periódusában, hiszen vélhetően erőteljes támadójátékkal indítanak majd, és erre törekednek az egész mérkőzésen. Mindkét csapat számára nagy a tétje a találkozónak, melyen mindenképpen a pontszerzésben reménykedünk. Nálunk a keret változatlan, annyi bíztató jel van, hogy Kelemen már pályára lépett a második csapatban, ugyanez vár Nikházira is, remélhetőleg hamarosan rendelkezésre állnak majd."

(Sport TV)

Az Újpest-MTK összecsapást 17:45-től élőben láthatják a Sport1-en!


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: labdarúgás OTP Bank Liga Sport1 Újpest-MTK

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr785257967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása