Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Különleges ajánlat a Spektrumon

2013.04.30. 16:38 MinDig TV Extra


Országos tv-premierre készül a Spektrum május 18-án, a csatorna Magyarországon először vetíti a Végső ajánlat című sikersorozatot. A minden szombaton és vasárnap jelentkező szériában a világ legfeszültebb alkudozásainak lehetnek szemtanúi a nézők, amelyre a négy egymástól teljesen különböző egyéniségű kereskedő a garancia.


Bill Roland egy elegáns New-Yorki, akinek hatalmas szíve van, míg ezzel szemben Jake Chait egy magabiztos, második generációs kereskedő, aki minden téren fenyegetést jelent az eladókra. Jordan Tabach-Bank napi rendszerességgel alkudozik a hollywoodi elittel, míg Patrick Painter, a művészvilág rock sztárjának stílusa és gyilkos tárgyalási készsége bizony komoly veszélyt jelent a hozzá nem értőkre nézve.

A négy sikeres régiségkereskedő egy-egy szobában várakozik saját vagyonával, ritkaságokra vadászva. Az eladónak, akinél lehet bármi, akár ókori kincs vagy családi emléktárgy, döntenie kell, hogy kinek ajánlja fel először tulajdonát. A kereskedők természetesen a legjobb áron akarnak hozzájutni a felkínált holmikhoz, így az eladónak döntenie kell: vagy elfogadja a kereskedő ajánlatát, vagy tovább megy a következő szobába. Visszaút nincs, akinek egyszer nemet mondott, azzal nem köthet üzletet.

Feszült alkudozások, értékes tárgyak és durva stílus, ez a Végső ajánlat a Spektrum műsorán.

(mmonline)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Spektrum TV Végső ajánlat régiségkereskedő

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr995257927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása