Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Durva percek a Film+ csatornán

2013.05.10. 09:34 MinDig TV Extra


Május 13-17 között, hétfőtől péntekig minden este Sylvester Stallone tűnik fel a Film+ képernyőjén: a Rambo négy részét, valamint a Cliffhanger - Függő játszma című filmet tűzi műsorra a csatorna.

rambo.jpg


Stallone, bár idén lesz 67 éves, színészként, rendezőként, producerként még mindig aktívan kiveszi részét a mozigyártás munkálataiból.

Nemrég osztotta meg a publikummal a hírt, miszerint a Rocky című musicalt a hamburgi siker után jövő márciusban New Yorkban, a Broadway-n is bemutatják, melynek ő lesz az egyik producere. Stallone hollywoodi sikertörténete a hetvenes években ezzel a filmmel vette kezdetét, melyet Oscar-díjjal is jutalmaztak.

Stallone másik ismert, többrészes filmeposza a Rambo volt: a vietnámi veterán egyszemélyes háborúja a nyolcvanas években indult a mozivásznon és szintén óriási sikert ért el. A negyedik részt, a John Rambo-t 2008-ban forgatta, melynek ő volt a rendezője is.

Rambo küzdelmeit jövő héten hétfőtől csütörtökig, míg a Cliffhanger-Függő játszma című akciófilmet péntek este láthatják a nézők hét órától a Film+ csatornán.

(mmonline)

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm Rambo Film+ Stallone Rocky Cliffhanger

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr1005292522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása