Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

NGC júniusi ajánló

2013.05.21. 15:50 MinDig TV Extra


Aranyásók Alaszkában

Alaszkában három rivális vállalkozás kutat arany után. Ez azonban nem könnyű munka, mert hőseinknek nemcsak a versenytársakkal, de a zord időjárással és a folyton elromló gépeikkel is meg kell vívniuk csatáikat. És ráadásul az idővel is versenyt kell futniuk, hisz a rövid és csalóka nyár után hamarosan beköszönt a fagyos, a talajt kőkeménnyé dermesztő sarkvidéki tél.
Június 4-től keddenként 22.00-kor


Így éld túl a világvégét!

Ha özönvíz közelg..., ha vírus tizedeli a lakosságot..., ha bombák robbannak zsúfolt köztereken – Joel, Mark, Mike és Jimmy készen áll. A sorozat négy egykori haditengerésze meg róla győződve, hogy szinte minden helyzetre van receptje, s ebből ragyogóan meg is élnek: az a munkájuk, hogy világvége-komplexusos embereket tanítanak meg rá, hogy miként maradhatnak életben, ha eljön a rettegett apokalipszis.
Június 5-től szerdánként 23.00-kor

Agglegények külföldön

Feleséget találni nem könnyű dolog – még Amerikában sem, pedig az a lehetőségek országa. Ezt ismerte fel egy élelmes vállalkozó, aki egészen különleges dologgal foglalkozik: agglegényeket utaztat a világ különböző fejlődő országaiba, hogy ott asszonyt keressen számukra. És hogy miért találna feleséget egy amerikai férfi alig néhány nap leforgása alatt a világ másik végén, ha ez otthon éveken át se sikerült neki? Nos azért, mert a nyomorgó ukrán, orosz és kolumbiai lányok szívesen lesznek dúsgazdag külföldi üzletemberek tejben-vajban fürösztött feleségei…
Bemutató: június 16., 21.00

Ördögi kör: Lance Armstrong felemelkedése és bukása

A földkerekség egyik legnagyobb biciklistájának tartott Lance Armstrongról a közelmúltban bebizonyosodott, hogy csalt, s egy szofisztikált, aprólékosan kidolgozott doppingolási szisztémának köszönhetően jutott fel pályafutása csúcsaira. De vajon miként lehet éveken át az orruknál fogva vezetni a doppingellenőröket és a világ sportszerető közvéleményét? Az archív felvételeket is bemutató izgalmas filmben mások mellett Armstrong csapattársai és személyi asszisztense is megszólalnak.
Bemutató: június 23., 21.00

Kincsvadászok

A fémkeresős kincsvadász Tim “Ringy” Saylor és barátja, “King” George Wyant botcsinálta történészek, akiket elbűvöl a múlt itt maradt, föld alatt meglapuló darabkáinak a kutatása – és akik cseppet se bánják, ha olykor nevethetnek is egy kicsit a keresési folyamat során. A Nat Geo új sorozatában legyen tanúja, amint Wyant és Saylor földbirtokosok, történészek és régészek megbízásából rég elfeledett, ám a múltról számtalan titkot őrző ereklyék után kutat!
Június 3-tól hétfőnként 21.00-kor

Szellemváros aranya

Eureka nevű település Utahban és Nevadában is van, s nem véletlenül: a Vadnyugat hőskorában aranybányák működtek itt, szédületes fejlődést és pezsgést hozva a környék életébe. A bányák azonban mára bezártak, a pezsgés időtlen mozdulatlanságnak adta át a helyét, s az arany helyett ma a helyiek találékonyságán és eltökéltségén múlik, hogy újra felvirágzik-e a két Eureka és a többi egykori bányásztelepülés.
Június 25-től keddenként 22.00-kor

Kokainháborúk

Az Amerikai Kábítószer-ellenes Ügynökségnél (DEA) dolgozni kockázatos és rendkívül nehéz dolog. És ez fokozottan igaz azon ügynökök esetében, akik az USA területén kívül, Kolumbiában és a karibi szigetvilágban küzdenek a drogcsempészekkel. Ebben a harcban a tét hatalmas... az emberi élet szinte semmit se ér... az ellenség pedig brutális és rendkívül találékony, hisz egy több milliárd dolláros üzlet forog kockán. A sorozatban legyen ott a repülőtereken, a kikötőkben és a csempészhajókat üldöző járőrhajókon, és ismerjen meg olyan meglepő nyomozói feladatköröket és módszereket, melyeknek még a létezéséről se tudott!
Június 3-tól hétfőnként 23.00-kor

Haszidként élni...

Miben hisznek, milyen szabályok szerint élnek, és milyen hagyományokat őriznek a haszid zsidók? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a film, melyben az elkötelezett, hitüket mélyen megélő és gyakorló haszidokon kívül olyan emberekkel is találkozunk, akik még csak most szeretnének csatlakozni a közösséghez – és olyanokkal is, akiknek egyetlen vágyuk, hogy egyszer s mindenkorra megszabaduljanak a mozgalomtól…
Bemutató: június 30., 21.00

Támasszuk fel a mamutokat!

Egy dél-koreai tudóscsapat merész – már-már utópisztikusnak tűnő – célt tűzött ki maga elé: klónozás útján feltámasztani a tízezer évvel ezelőtt kihalt mamutokat. A csodához a technikai feltételek állítólag adottak, ami hiányzik, az csupán egy – az elmúlt évezredeket mélyhűtött állapotban átvészelt – szövetdarabka egy mamutból. Az izgalmas és meghökkentő filmben a szöuli kutatók a fagyos Észak-Szibériába utaznak, hogy a Föld leghíresebb mamutlelőhelyén megkíséreljék begyűjteni a rég kihalt faj feltámasztásához szükséges mintákat.
Bemutató: június 8., 19.00

Methfüggő Missouri

A missouri Franklin megye egy gyönyörű, békét sugárzó vidék, ahol hullámzó dombok és elszórt farmok idilli képe fogadja a látogatót. A helyi lakosok egy része mégis kábítószerhez nyúl, így a metamfetamin ma nagyobb probléma ezen a tájon, mint korábban valaha. A filmben izgalmas bepillantást kapunk egy drogellenes bevetési csoport életébe, mely már több száz metlabort számolt fel pályafutása során.
Bemutató: június 2., 21.00

Puszta kézzel

Amerika szívében évről évre megrendeznek egy ősi hagyományon alapuló – mindezzel együtt szokatlan, sőt meghökkentő – erőpróbát: az Oklahomai Meghívásos Pusztakezes Harcsafogó Versenyt, melynek keretében a rivalizáló csapatok tíz héten át mindent megtesznek érte, hogy minél több és nagyobb harcsát fogjanak ki a vízből – a verseny nevéhez méltón minden segédeszköz nélkül, csupán a kezük segítségével.
Június 7-től péntekenként 19.00-kor


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: national geographic channel Haszid NGC Methfüggő Kokainháború Aranyásó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr85311034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása