Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Életművészek klubja blokk a Spektrum júniusi műsorán

2013.05.28. 12:12 MinDig TV Extra


Június 8-tól minden szombaton és vasárnap délután 13 órától életművészekkel találkozhatnak a Spektrum csatorna műsoraiban. A stuntba olyan tartalmak, olyan sikersorozatok kerültek, mint a Penn és Teller – Verj át, ha tudsz, az Amerika árverésen vagy a Bunkerépítők.


A Penn és Teller – Verj át, ha tudsz című sorozatban megismerhetjük, hogyan látja a világot a sikeres bűvészkettős. Penn és Teller Las Vegas egyik leghíresebb bűvész-showjának házigazdái, akik a trükkök mellett a standup-comedyre jellemző humorukkal és szkepticista életfelfogásukkal törtek ki több, mint 30 évvel ezelőtt. Azóta igazi jelenséggé váltak, ez már a harmadik tévésorozatuk az elmúlt tíz évben, ami a nagydumás Penn Jillette és a mindig néma Teller köré épül. A két illuzionista komikus elképesztő mutatványai nemcsak kicsiknek és nagyoknak, hanem a bűvész szakma kulisszatitkai iránt mélyebben érdeklődőknek is számos meglepetést tartogatnak. Az új sorozat bemutatója június 8-án 14 órától látható a Spektrumon.

A Spektrum csatorna egy másik új sorozata, az Amerika árverésen című egy olyan aukciós házat mutat be, ahol naponta közel 500 termék cserél tulajdonost. A Rich Penn aukciós ház árverésein azonban nem található meg minden féle termék, csak azok kapnak helyet, amelyek Amerikában készültek. Itt olyan dolgokat vásárolhat magának az ember, mint az ötvenes évek legkedveltebb autótípusa a Chevy-Packard, 1930-as Coca Cola automatát vagy éppen egy 1870-es Coltot. Az árverések június 8-án 13 órától kezdődnek és minden szombat, vasárnap és hétfőn láthatóak, kizárólag a Spektrum csatorna műsorán.

A Bunkerépítők című sorozatból megtudhatjuk, mennyi és milyen jellegű veszélyek fenyegetik a társadalmunkat, illetve, hogy hogyan épülnek a világ legbiztonságosabb menedékhelyei. Legyen szó polgárháborúról, nukleáris katasztrófáról, terrortámadásról, földrengésről, szökőárról vagy éppen gazdasági válságról vannak, akik nem félnek a legrosszabbra gondolni, és fel is készülnek a túlélésre. Olyan bunkereket építenek, amelyek minden csapást kibírnak, így gazdájuk akár egy kényelmes fotelből figyelheti az apokalipszis eseményeit.

Az új sorozat június 8-án 15:05 perctől lesz látható a csatornán.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Spektrum Életművészek Bunkerépítők

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr245330165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása