Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Felejtés

2013.05.28. 13:23 MinDig TV Extra


MÁJUS 28., KEDD 19:00 FEM3

Telly Paretta igyekszik túlélni mindazt, amit nem lehet, ugyanis egy repülőgép-szerencsétlenség során elveszítette nyolc éves kisfiát.


A pszichológus, aki a legtöbbet segített neki, feladja a küzdelmet és bevallja a nőnek, hogy emlékeiből és fájdalmából semmi sem igaz: sosem volt gyereke és így nem is halhatott meg – mindez csupán az ő agyában létezett. Ezzel a tudattal pedig még nehezebb együtt élni, mint a gyásszal. Ám a legnehezebb még hátra van. Telly találkozik egy férfival, akivel kísértetiesen hasonló eset történt. Meggyászolta a gyermekét, majd nem sokkal később rá kellett jönnie, hogy nem is volt soha apa. Telly azonban gyanakodni kezd. Szeretné végre tudni, hogy mi az igazság. Szeretné tisztán látni, hogy ő maga őrült-e, hogy volt-e valaha gyermeke, hogy ki hazudik neki, és ki mond igazat. Hogy ő maga mikor hazudott magának, és melyik emléke igaz. S mindenre képes volna, hogy kijusson ebből a labirintusból…

Rendező: Joseph Ruben

Szereplők: Julianne Moore, Anthony Edwards, Gary Sinise, Alfre Woodard, Dominic West, Jessica Hecht, Linus Roache


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: thriller FEM3 Julianne Moore Felejtés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr195330282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása