Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kőkemény akciók a Film+-on

2013.06.03. 11:00 MinDig TV Extra


Arnold Schwarzenegger korábbi akciófilmjeiből többet is végigizgulhatnak a nézők a héten a Film+ csatornán.

Terminátor 2 és 3, Ragadozó és Total Recall – Az emlékmás: ezeket a filmeket láthatják este hét órától a Film+ csatorna nézői. Arnold Schwarzenegger testépítőből lett filmsztár, majd az USA Kalifornia államának kormányzója. Filmes pályája a 70-es években indult, az elmúlt negyven év alatt főképp akciófilmekben szerepelt, de volt néhány vígjáték is, amiben megmutathatta humoros oldalát.

Kormányzói évei alatt szüneteltette filmes karrierjét, de Sylvester Stallone kedvéért azért elvállalt egy rövid epizódszerepet a Feláldozhatókban, majd később a második részbe is “beugrott”.

Politikai szerepvállalása után ismét visszatért a stúdióba, legújabb filmjének, az Erőnek erejével (The last stand) premierje idén januárban volt. A színészt szinte naponta lefotózzák a paparazzik futás, sportolás közben, talán mert egy újabb Terminátor-szerepre gyúr? Úgy hírlik a forgatókönyv készül, s maga Arnie – közel 66 évesen - sem zárkózott el az ötödik rész leforgatásától.

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Film+ Schwarzenegger Stallone Terminátor Ragadozó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr605341505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása