Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Sherlock

2013.06.06. 10:28 MinDig TV Extra


Vasárnap 18:05 | Viasat 3

A sorozat a 21. századi Londonban játszódik, melyben elénk tárul, hogyan nyomozna ma Nagy-Britannia legendás detektívje, Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és barátja, Dr. John Watson (Martin Freeman).


Miután Afganisztánban sérülést szenvedett és leszerelt, a katonaorvos Dr. John Watson Londonban keres albérletet. Egy ismerőse révén kerül Mrs. Hudson házába, a Bakes Street 221/B szám alá, ahol egy zseniális, bár sokak által csodabogárnak tartott detektív, azaz - saját meghatározása szerint - tanácsadó nyomozó, Sherlock Holmes lakótársa lesz. A közelmúltban három hasonló módon elkövetett, látszólag megmagyarázhatatlan öngyilkossági eset kavarta fel London nyugalmát. Sorozat-öngyilkosság? Amikor a negyedik eset is megtörténik, a tanácstalan Lestrade felügyelő már csak Sherlock Holmes leleményében bízik. Holmes úgy véli, Dr. Watson jelenléte sem ártana a tett színhelyén...

Rendezte: Paul McGuigan

Szereposztás: Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes), Martin Freeman (Dr John Watson), Mark Gatiss (Mycroft Holmes), Rupert Graves (Detective Inspector Lestrade), Una Stubbs (Mrs Hudson), Loo Brealey (Molly Hooper)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Sherlock Viasat 3 krimi/dráma/misztikus

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr695346673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása