Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Fél lábbal a Paradicsomban

2013.06.08. 18:29 MinDig TV Extra


18:55 | Viasat 3

Bull Webster taxisofőr munkahelyi gondokkal küzd. Rosszul megy az üzlet, s ezt kihasználva, a konkurens vállalat egy ügyvéd segítségével elhatározza, tönkreteszi a Webster-Taxi-Társaságot, hogy olcsón hozzájusson a vállalkozás területén lévő ingatlan tulajdonjogához. Bull anyagi ereje fogytán van, miközben a legkevésbé sem sejti, hogy zsebében egy lottószelvény bújik meg, amellyel megnyerheti a legnagyobb összeget, amelyet lottón valaha is nyertek.


A 150 millió dollárral keresztülhúzhatja ellenfelei üzleti számításait. Ettől kezdve jövője izgatni kezdi a "különleges"" hatalmi érdekeket. A Paradicsomból az Angyal, a Pokolból az Ördög érkezik a Földre, hogy Bullt a Jóra ösztönözze, illetve a Bűnre csábítsa. Úgy tűnik, ez utóbbi könnyebb lesz: az Ördög személyes képviselője ugyanis egy gyönyörű lány, vörös ruhában.

Rendezte: Enzo Barboni

Szereposztás: Bud Spencer (Buddy Webster), Thierry Lhermitte (Victor), Carol Alt (Veronica Flame), Ian Bannen (Lucifer




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték Bud Spencer Viasat 3 Fél lábbal a Paradicsomban

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr675351407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása