Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Premierek és izgalmas sorozatok az AXN-en

2013.06.11. 10:50 MinDig TV Extra


Izgalmas, új epizódok, premier sorozatok és akciódús filmes esték egész nyáron az AXN műsorán.


Az AXN tévécsatorna a nyári szünetben is premierekkel jelentkezik. Júliusban két új sorozat is indul, a Haláli zsaruk, valamint A szépség és a szörnyeteg, augusztusban pedig a 2. évaddal folytatódik a Teen wolf – Farkasbőrben. Az új szériák mellett az AXN korábban indult, kiemelt sorozatai és a legfrissebb évadok is folytatódnak, új részekkel. Ezeken kívül, a nyáresték megkoronázásaképpen, igazi filmáradat várja majd a kikapcsolódni vágyókat. Érdemes lesz ezért az AXN-re kapcsolni nyaralás előtt, alatt vagy helyett.

A Haláli zsaruk két rendőrről szól, akik ki nem állhatják egymást. A Los Ange-les-i rendőrség legjobbjai, Travis Marks és Wes Mitchell hihetetlenül jók abban, amire felesküdtek – a törvények betartatásában. Amikor azonban az állandó ellenségeskedésük már a munkájukra is kihat, a kapitányuk párterápiára küldi őket. Terapeutájuk, Dr. Ryan segítségével betekintést nyerhetünk sze-mélyiségükbe, problémáikba, félelmeikbe. Hamarosan megtanuljuk, hogy egy sikeres kapcsolat vagy partnerség nem azon múlik, hogy ugyanazokat a dolgokat kedvelik-e a felek. Elég, ha ugyanazokat a dolgokat utálják - ez sokszor erősebb köteléket eredményez.

A szépség és a szörnyeteg : Catherina „Cat” Chandlert (Kristen Kreuk) tinédzser korában szörnyű tragédia érte, szeme előtt ölte meg édesanyját két fegyveres. Rá is ez a sors várt volna, ha valaki – vagy valami – meg nem menti. Évekkel később remek nyomozó válik belőle, aki társával, Tess-szel (Nina Lisandrello) egy halottnak hitt, afganisztáni szolgálatai alatt elesett doktor nyomaira bukkan. A doktor, Vincent Keller (Jay Ryan) szörnyű titkot őriz: ha dühös, félelmetes fenevad válik belőle, aki nem képes kontrollálni elképesztő erejét. Az idő múlásával Cat egyre többet megtud anyja haláláról, és arról, hogy ki is Vincent valójában. Ezzel kezdetét veszi közöttük egy bonyolult kapcsolat, amely mindkettejük számára veszélyes lehet.

A tavasszal indult premier sorozatok nyáron is folytatódnak. a Hannibal, a Telihold és a Vörös özvegy rajongói júniusban is nyomon követhetik kedvenceik történetét, a Gyilkos elmék kedvelői pedig egész nyáron együtt nyomozhatnak az FBI különleges csapatának tagjaival. Búcsúzik azonban a csatorna ikonikus sorozatpremierjei sorából a CSI: NY – New York-i helyszínelők, hiszen ezen a nyáron a 8. szezon befejezése nem csak évadzáró, de sorozatzáró is lesz egyben.

A 2. évaddal jön a Teen wolf – Farkasbőrben. Scott McCall (Tyler Possey) egy teljesen átlagos tinédzser volt, amíg egy harapás örökre meg nem változtatta az életét, ami után egy vadászok és vérfarkasok közötti háború kellős közepén találja ma-gát. A Magyarországon kizárólag az AXN műsorán látható 2. évadban az Argent családhoz új család-tag érkezik, így Scott és barátnője, Allison Argent (Crystal Reed) kénytelen titokban tartani szerelmü-ket. Derek Hale (Tyler Hoechlin) egyre nagyobb erőre tesz szert mint az új Alfa, és nagyon szeretné maga mellett tudni Scottot. Eközben az Argent család azon van, hogy Allisonból kiváló vérfarkasvadász váljon.

2013 nyarán igazi filmáradat várja az AXN nézőit. Többek között a Terminátor – Megváltás, Bad boys – Mire jók a rosszfiúk?, Pókember, Bedrótozva. Sötét zsaruk 1-2, Charlie angyalai 1-2, A köd, A barlang kerül a képernyőkre a nyári estéken.

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat axn alapcsomag Premier

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr135355306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása