Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Higgy neki, hisz zsaru

2013.06.26. 16:40 MinDig TV Extra


21:25 | Viasat 3

A belső ellenőrzés feladata kivizsgálni a rendőrség soraiban előforduló korrupciót és bűnözést. Talán mondani sem kell, a zsaruk utálják őket, hogy a saját társaik után nyomoznak. Raymond Avila őrmester is ezt a nem éppen népszerű munkát végzi. Ezúttal Dennis Peckkel gyűlik meg a baja.


Avila megbizonyosodik, hogy Peck egy követ fúj a bűnözőkkel: segít tisztára mosni a bűnös úton szerzett pénzt, sőt gyilkosság megszervezésében is segédkezik. Ráadásul nemcsak Avila karrierjét, a házasságát is tönkre akarja tenni, amikor szemet vet a feleségére. Könyörtelen harc kezdődik a két férfi között.

Rendezte: Mike Figgis

Szereposztás: Richard Gere (Dennis Peck), Andy Garcia (Raymond), Laurie Metcalf (Amy Wallace), Nancy Travis (Kathleen Avila)

Műfaj: krimi
Korhatár: 18




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Richard Gere Viasat 3 Andy Garcia Higgy neki hisz zsaru

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr285379256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása