Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Újabb borzongató esték az AXN-en

2013.06.26. 15:37 MinDig TV Extra


A Sony Pictures Television (SPT) Networks hivatalosan is megerősítette, hogy megrendelte a Hannibal című sorozat második évadát, miután az nagy sikerrel debütált az SPT Networks csatornáin több mint 80 országban, köztük Magyarországon is az AXN műsorán. A második évad 13 részes lesz, és 2014-ben kerül képernyőre.


Az SPT Networks saját gyártású sorozata, a Hannibal kiemelkedő nézettséggel indult Magyarországon az AXN műsorán: az első részt a 18-49 éves korosztályból az éppen tévét nézők 3,4 százaléka követte. A premier minden szinten felülmúlta az egyébként is erős szerda esti 10 órás műsorsáv átlagos nézettségi mutatóit, a 18-49-es éves korosztályban, közönségaránya pedig kétszeres volt. A Hannibal első évada az AXN weboldalán is kimagaslóan sikeres: a legfrissebb adatok szerint áprilisban és májusban a Hannibal epizódjai és a sorozattal kapcsolatos videók össznézettsége az teljes videó nézettség 42%-át tették ki. Nem meglepő tehát, hogy az SPT Networks megrendelte a második évadot, amely Magyarországon az AXN csatornán lesz látható.

Marie Jacobson, az SPT Networks tartalomért és műsorgyártásért felelős alelnöke a bejelentés kapcsán elmondta: „A Hannibal a világ minden táján lenyűgözte a nézőinket. Ez a mozifilm színvonalú sorozat kulcsszerepet játszik abban a törekvésünkben, hogy nézőinknek eredeti, csak az SPT Networks csatornáin látható programélményeket nyújtsunk.”

A Hannibal a Thomas Harris regényeiből ismert, híres-hírhedt pszichiáter, Dr. Hannibal Lecter komplex személyiségét állítja a középpontba úgy, hogy elviszi a nézőket a kezdetekhez és bemutatja a doktor és a zseniális nyomozó Will Graham ellentmondásos barátságát. A produkció sztárjai: Hugh Dancy (The Big C, Egy boltkóros naplója, Artúr Király) mint Will Graham, Mads Mikkelsen (Casino Royale, A titánok harca) mint Hannibal Lecter és Laurence Fishburne (CSI, Matrix) mint Jack Crawford. A sorozat alkotója Bryan Fuller (Hősök, Halottnak a csók, Haláli hullák), rendezője David Slade (Alkonyat: Napfogyatkozás, A sötétség 30 napja), vezető producerei pedig David Slade és Martha de Laurentiis.


A Gaumont International produkcióját az SPT Networks a nemzetközi, míg az NBC az amerikai piacra, együttesen rendelte meg.

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat alapcsomag Hannibal AXN

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr35379167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása