Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A főnök

2013.06.27. 11:27 MinDig TV Extra


Hétköznap 16:35 | Viasat 3

Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedqwick) a kitartó nyomozó, aki rendkívüli képességgel tudja megfejteni az emberek titkait, az ország legjobbjai közé tartozik. A CIA által kiképzett detektív Atlantából érkezik Los Angelesbe, hogy átvegye a Los Angeles-i rendőrség különleges nyomozati osztályának vezetését, amely a speciális gyilkossági és a nyomozati szempontból különösen érzékeny ügyekkel foglalkozik.


Miután megérkezik Los Angelesbe, nem csak az új életével kell megbarátkoznia, hanem meg kell birkóznia új kollégái neheztelésével, akik nem örülnek, hogy az új rendőrfőkapitány-helyettes nem soraikból, veterán rendőrökből került ki.

Rendezte: Arvin Brown, Michael M. Robin, Elodie Keene, Gloria Muzio

Szereposztás: Kyra Sedgwick (Brenda Leigh Johnson), Tony Denison (Andy Flynn), Jon Tenney (Fritz Howard), Corey Reynolds (David Gabriel), J.K. Simmons (Will Pope)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi Viasat 3 A főnök

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr375380334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása