Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Képernyőn a Fradi edzőmeccse

2013.07.04. 07:33 MinDig TV Extra


A Sport1-en szombaton elkezdődik a 2013–2014-es futballidény: csatornánk 17:45-től élőben közvetíti a Ferencváros–Raja Casablanca felkészülési mérkőzést.


Fotó: fradi.hu


Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője a minap azt nyilatkozta, a régi idők szellemiségét szeretné visszahozni az Üllői útra, és újra nagycsapatot szeretne faragni a zöld-fehérekből. Hogy ez sikerül-e neki, arra majd az idő ad választ, amit viszont mi tudunk garantálni: a Sport Televízió ott lesz a 2013–2014-es futballidény korai ferencvárosi lépéseinél. Csatornánk július 6-án, szombaton 17:45-től élőben közvetíti ugyanis a Ferencváros–Raja Casablanca felkészülési mérkőzést Telkiből.

A Fradi a közelgő bajnoki rajtra való tekintettel természetesen „teljes fegyverzetben” lép pályára, a régi kedvencek, így Böde Dániel vagy Julian Jenner mellett az új szerzemények, mint például Arsenio Valpoort és Kurucz Péter is ott lesznek Telkiben.

Az aktuális marokkói bajnokként érkező rivális a nemzetközi futballéletben nem ismeretlen, háromszor is megnyerte az afrikai Bajnokok Ligáját, az arab BL-ben 2006-ban döntőt játszott, hazájában pedig 11-szer nyert bajnoki címet, hétszer pedig kupát. A Rajával kapcsolatban még Fradi-kötődés is felfedezhető, hiszen az FTC Zrt. jelenlegi vezérigazgatójának, Orosz Pálnak az édesapja korábban évekig a casablancai klub vezetőedzője volt.

„Nagyon örülünk, hogy egy ilyen csapattal tudunk játszani, hiszen a Raja Casablanca az elmúlt szezonban megnyerte hazája bajnokságát, elhódította a Marokkói Kupát is és rendkívül jó játékosállománnyal rendelkezik. Fontos, hogy valódi megmérettetéseken bizonyítsunk már a felkészülési időszakban is, hiszen így lehet lemérni, hol is tartunk. Meggyőződésem, az összecsapás a két klub közötti jó kapcsolat elmélyítését is szolgálni fogja ” – mondta Orosz Pál.

(Sport TV)

A Ferencváros–Raja Casablanca mérkőzést július 6-án 17:45-től a Sport1 élőben közvetíti.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Fradi Sport1 Ferencváros - Raja Casablanca zöld-fehérek

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr875390340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása