Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Szépség és a Szörnyeteg az AXN műsorán

2013.07.05. 14:56 MinDig TV Extra

Tündérmese modern köntösben:
A Szépség és a Szörnyeteg az AXN műsorán

Az egyik legellentmondásosabb tündérmese, a dühöngő fenevad és az ártatlan lány szerelméről szóló A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG (BEAUTY AND THE BEAST) modern verziója forrósítja fel a júliust az AXN műsorán.


A Szépség ezúttal egy bőrdzsekis nyomozónő, míg a Szörnyeteg egy kiábrándult exkatona. Múltjuk titkai miatt kénytelenek együttműködni, miközben egy olyan kapcsolat bontakozik ki köztük, amely mindkét fél számára életveszélyes lehet…

Premier: AXN, 2013. július 6-án, szombaton, 21.00 órakor.

A tinédzser Cathrine Chandlerre (Kristin Kreuk) és édesanyjára fegyveresek támadnak, és a lánynak végig kell néznie, ahogyan anyját megölik. Cathrine életét csupán egy különös lény közbelépése menti meg.

Évekkel később Catherine-ből nyomozó válik, és egy ügy kapcsán ismét összetalálkozik a férfival, akinek életét köszönheti. Catherine megmentője, Vincent Keller (Jay Ryan) szörnyű "betegségben" szenvedő orvos. Ha feldühítik, rémisztő erejét féken tartani képtelen félelmetes szörnyeteggé válik. Vincentről az igazságot eddig csupán J: T: Forbes (Austin Basis), a férfi legjobb barátja ismerte. A találkozás után Cat és Vincent között erős vonzalom és mély barátság alakul ki, és Cat tudja, elérkezett az alkalom, hogy végre anyja halálának körülményeiről is többet tudhasson meg.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat AXN A szépség és a szörnyeteg Kristin Kreuk Jay Ryen

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr785392485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása