Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Nyugat után kelet

2013.07.05. 12:23 MinDig TV Extra


Péntek hajnalban és vasárnap éjszaka is Major League Soccer, azaz amerikai labdarúgó-bajnokság élőben a SportKlubon!


Colorado Rapids – New York Red Bulls, péntek 03:25, ÉLŐ
Úgy tűnik, hogy a Nyugati Konferencia hatodik helyezettje elkezdett kilábalni a gödörből, hiszen az előző mérkőzésén – öt nyeretlen meccs után – 4-3-ra legyőzte a Keleti Főcsoport listavezetőjét, a Montreal Impactot. Ellenfele, a vendégként érkező Red Bulls jelenleg második keleten, és ő is jó előjelekkel várhatja a találkozót, hiszen előző összecsapásán szintén győzni tudott...

Houston Dynamo – Philadelphia Union, vasárnap 02:55, ÉLŐ
… mégpedig éppen a Houston ellen. A Dynamónak nem alakulnak jól mostanában a dolgai, hiszen az MLS-ben utoljára május 9-én (majdnem két hónapja!) tudott nyerni. Kész csoda, hogy még mindig az ötödik, rájátszást érő helyen áll a Keleti Konferenciában. A Philadelphia viszont szép lassan, de biztosan felküzdötte magát a harmadik pozícióba. De mivel az élmezőny nagyon szoros, ezért, ha vasárnap nyerni tud, még feljebb léphet!

Colorado Rapids – New York Red Bulls pénteken 03:25-től, Houston Dynamo – Philadelphia Union vasárnap 02:55-től szintén élőben a SportKlub műsorán!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: amerikai SportKlub MLS labdarúgó-bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr885392281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása