Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

GYÁRÓRIÁSOK: CORONA

2013.07.09. 10:03 MinDig TV Extra


A Corona Mexikó legnépszerűbb söre, mely iránt az igény egyszerűen kielégíthetetlen. Ahhoz, hogy a megrendeléseket teljesíteni tudják, a Grupo Modelo gyárának naponta nem kevesebb mint 20 millió üveg sört kell főznie, palackoznia és az ország – és a világ – minden szeglete felé útnak indítania.


Vajon miként lehetséges ez a bravúr? A National Geographic Channel

GYÁRÓRIÁSOK: CORONA

című filmjében látogasson el a mexikói Zacatecasba, a világ egyik legnagyobb sörgyárába!

Bemutató: 2013. augusztus 2-án, pénteken este – 6-kor – National Geographic Channel

Mexikó Corona nevű híres söre iránt otthon és világszerte folyamatosan nő az igény, ezért a tulajdonosok az 1990-es évek közepén belevágtak egy új, szupermodern óriásgyár megépítésébe. Így született meg a Grupo Modelo zacatecas-i üzeme, melynek köszönhetően a Corona immár nemcsak a minőség, de a mennyiség tekintetében is bekerült a legnagyobbak közé.

A kapuit 1997-ben megnyitó zacatecas-i gyárnál ugyanis egyetlen főzde se állít elő több sört a világon: a tulajdonosok állítása szerint termelési kapacitása eléri az évi 4,4 milliárd litert, ami napi húszmillió üveg előállítását jelenti – és amihez a szakemberek több száz tonna nyersanyagot és sokmillió liter vizet használnak fel 24 óra leforgása alatt.   

Vajon minek köszönheti a gyár a kivételes hatékonyságát? Miként lehet ellátni az egész világot sörrel egyetlen gyáróriásból?

A National Geographic Channel filmje aprólékosan végigkíséri a világ egyik legnépszerűbb söre születési fázisait a malátacsíráztatástól az erjesztésen át a palackozásig és a célba juttatásig…




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sör national geographic channel Mexikó Corona

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr415397234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása