Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Holtpont

2013.08.17. 09:26 MinDig TV Extra


22:00 | AXN

Johnny Utah (Keanu Reeves) tipikus vagány, mindig pengeélen táncol. Amikor profi futballista karrierjét derékba töri egy sérülés, beáll az FBI kötelékébe. Hamarosan Los Angelesbe küldik, ahol másból sem áll az élet, mint szörfből, hullámokból, napsütésből, dugókból, szmogból, lüktető zenéből és szélesvásznú hangulatból.


Johnny Utah feladata, hogy felgöngyölítsen egy közel tökéletes bankrablás-sorozatot. Ezért beépül egy vakmerő szörfösökből álló, dél-kaliforniai bandába, amely a gyanú szerint kapcsolatba hozható a rablásokkal. Ekkor Utah életében először találkozik a hozzáillő baráttal, a vagány és zseniális Bodhival (Patric Swayze). A karizmatikus Bodhi veszélyes tanár, aki az élet eddig soha nem látott oldalát villantja fel a fiatal FBI-ügynöknek. Az események előrehaladtával élesednek a helyzetek, és Johhny Utah megtanulja Bodhi legfontosabb leckéjét: ha kockázatra vágysz, meg is kell, hogy fizesd az árát.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm alapcsomag AXN MinDig TV Extra Holtpont

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr905464496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása