Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Botrány: már forgatják a Universal Channel sorozatát

2013.08.23. 09:49 MinDig TV Extra


Olivia Pope szerepében Kerry Washington meghódította az egész világot. A Botrány című sorozat krízismenedzsere neves magazinok címlapján domborított, jelölték a legrangosabb televíziós díjra, az Emmy-re, pár napja pedig a stábbal már a sikerszéria harmadik évadát forgatja. A kulisszák mögé pedig a modern technikának köszönhetően bárki bepillanthat.

Magyarországon tavaly tavasszal, pár héttel az amerikai bemutató után debütált Shonda Rhimes legújabb sorozata, a Botrány. Olivia Pope az amerikai felső tízezer, valamint a politikai elit problémás ügyeivel foglalkozik.

A második évadban a Kerry Washington által életre keltett Oliviáról és csapatának tagjairól egyre több titok derül ki. Nem hiába várják izgatottan a sorozat rajongói a folytatást.

Az október 3-i amerikai premierig a színészek fotók és apró információk tucatjaival látják el a nézőket, hála a modern technikának és az Instagramnak. A közösségi portálra szinte minden nap felkerül egy-egy árulkodó fotó. Érdemes tehát a sorozat folytatásáig rákattintani a színészekre, aki pedig lemaradt volna a második évad történéseiről, most pótolhat a Universal Channel műsorán minden vasárnap este.

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat universal channel MinDig TV Extra Botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr85472269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása