Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az Ifj. Ocskay Emléktorna a SportKlubon!

2013.08.27. 17:12 MinDig TV Extra

Milyen a siker íze? „Sós. És édes. Amikor neked játsszák a Himnuszt, kicsordul a könnyed, de borsózik a hátad, és úgy érzed, ezért érdemes volt élni. Akkor nem azt számolod, hogy hány fogadat ütötték ki, hogy a térded kikopott és a gerinced sem az igazi már, csak állsz, és elönt a hála, hogy mindez neked jutott.” (Ifj. Ocskay Gábor)

Egyetlen kivételével minden felkészülési mérkőzését megnyerte a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata. Most azonban az eddigi legfontosabb megmérettetés következik: az ötödik alkalommal megrendezett Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna, amelyet, mint minden alkalommal, idén is élőben közvetít a SportKlub!

„Légy alázatos!” – ez volt minden idők egyik legjobb magyar jégkorongjátékosának mottója. És ifj. Ocskay Gábor mindig is hű maradt elvéhez, egészen a legutolsó pillanatig. Most a megfiatalított, megújított csapat előtt itt a lehetőség, hogy méltóképp őrizze meg az emlékét!

A felkészülés már augusztus 10-én utolsó lépéséhez érkezett, amikor a Fanfeszt alkalmával a Volán a MOL-ligában szereplő Érsekújvárt fogadta – és intézte el könnyedén 6-1-re. A következő hétvégén Brassóba látogattak, ahol az Érsekújvárt (5-3), majd a norvég Rosenborgot (6-0) és a házigazda Brassót (3-6) is megverték, így magabiztosan, veretlenül lettek tornagyőztesek. Következett a Miskolc Autó Kupa, ahol a hazaiakon kívül egy szlovák és egy lengyel csapat vett részt. Az első összecsapás 8-3-as Volán-sikert hozott a Miskolci Jegesmedvékkel szemben, majd a Zsolna ellen egy kevesebb gólt hozó mérkőzésen 2-0-ra nyert Marty Raymond csapata. A döntőt így az Ördögök és a Sanok között rendezték – és, némi meglepetésre, a lengyel csapat 2-1-es győzelmet aratott, amivel megnyerte a viadalt.

A nyáron érkezett erősítések eddig beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, ám az igazi erőfelmérő csak most következik: szombaton a szintén EBEL-induló szlovén Olimpija Ljubljana ellen bizonyíthat a csapat, majd vasárnap következhet a döntő.

A SportKlub a szombati Sapa Fehérvár AV19 – HDD Telemach Olimpija Ljubljana mérkőzést 15:15-től, míg a vasárnapi Sapa Fehérvár AV19 – HC Ambri-Piotta/Sheffield Steelers találkozót 17:15-től élőben közvetíti!

Az Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna programja:

 2013. augusztus 31., szombat
15:15: Sapa Fehérvár AV19 – HDD Telemach Olimpija Ljubljana (szlovén), SportKlub, ÉLŐ
18:30: HC Ambri-Piotta (svájci) – Sheffield Steelers (brit)

2013. szeptember 1., vasárnap
14:30: Előző nap vesztesei
17:15: Előző nap győztesei, SportKlub, ÉLŐ




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong SportKlub MinDig TV Extra Ocskay Emléktorna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr415480716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása