Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A CÉLSZEMÉLY

2013.08.29. 10:28 MinDig TV Extra


PREMIER RÉSZEK - vasárnap 18:10 | Viasat 3

A titokzatos milliárdos Mr.Finch (Michael Emerson) kifejlesztett a kormány számára egy különleges számítógépet, amelynek a segítségével meg lehet akadályozni különféle bűncselekményeket, terrorfenyegetéseket. Később munkát ajánl a halottnak hitt, speciális katonai alakulatoknál szolgáló, korábbi kormányügynöknek, John Reese-nek (Jim Caviezel), hogy dolgozzanak össze, tisztítsák meg New York utcáit a bűnözőktől és védjék meg az ártatlanokat.


Azonban a találmány egyelőre nem képes meghatározni, hogy kivel fog jó vagy rossz dolog történni, így a célszemélyről nem lehet előre tudni, hogy épp áldozat vagy maga az elkövető.

Következő epizód:

II/16 - Reese és Finch a legújabb Célszemélyen próbálnak meg segíteni, a terrorista elhárítás egyik irányítóján, akinek a saját emberei elől kell menekülnie.

Rendezte: Richard J. Lewis, Jon Cassar, Jeffrey G. Hunt, James Whitmore Jr.

Szereposztás: James Caviezel (John Reese), Michael Emerson (Harold Finch), Taraji Henson (Detective Carter), Kevin Chapman (Detective Lionel Fusco)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat akciófilm MinDig TV Extra Viasat 3 A célszemély

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr305483120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása