Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Egy nyugatról, egy keletről

2013.09.04. 16:43 MinDig TV Extra

Ezúttal is két mérkőzést közvetítünk élőben az amerikai labdarúgó-bajnokságból, azaz az MLS-ből.

Los Angeles Galaxy – Colorado Rapids, vasárnap 04:25, ÉLŐ

Mindkét csapat a Nyugati Konferencia élmezőnyébe tartozik, a hazaiak a tabella második helyén állnak, 5 ponttal lemaradva a Real Salt Lake mögött. A Galaxy utolsó három meccsét zsinórban nyerte, nyolc gólt lőve és csak hármat kapva. A vendégek ezzel ellentétben legutóbbi öt mérkőzésükből csak kettőt tudtak nyerni, emellé két döntetlen és egy vereség jutott nekik – ez pont elég volt arra, hogy a másodikról pozícióból a negyedikre csússzanak vissza.

Houston Dynamo – New York Red Bulls, vasárnap 22:55, ÉLŐ

A Keleti Konferencia hatodik és második helyezettje csap össze vasárnap esti meccsünkben. Mindkét csapat felemás teljesítményt mutat mostanában: két győzelem, egy döntetlen, két vereség a legutóbbi öt mérkőzésen. A New York ennek ellenére csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően szorult a Montreal Impact mögé (habár ez utóbbiak kettővel kevesebb meccset játszottak). A Houston nem sokkal ezelőtt pedig még a negyedik helyet foglalta el, ám jelenleg nem áll rájátszást érő pozícióban…

Los Angeles Galaxy – Colorado Rapids vasárnap 04:25-től élőben, míg Houston Dynamo – New York Red Bulls vasárnap 22:55-től az MLS-ből szintén élőben a SportKlubon!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: amerikai SportKlub MLS MinDig TV Extra labdarúgó-bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr35495255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása