Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Vinnie Jones: Az orosz meló

2013.09.04. 16:26 MinDig TV Extra


Egy kőkemény futballistából lett hollywoodi színész Oroszország legdurvább munkaköreit próbálja ki a National Geographic Channel Vinnie Jones: Az orosz meló című sorozatában.


Arról, hogy milyen emberek a ‘Vadkelet’ legzordabb körülmények közt dolgozó vadőrei, vadászai, vasúti munkásai, testőrei és cowboyai, Vinnie Jones ezt mondta: “Számtalan keményfiút alakítottam már különböző hollywoodi filmekben…, erre azonban senki és semmi nem készített fel.”

A keménységéről híres Vinnie Jones számára mind az angliai futballpályákról, mind a hollywoodi filmes világból ismerős lehet az öldöklő bunyó és a kíméletlen konkurenciaharc – oroszországi látogatása azonban, mely során a kontinensnyi föderáció legdurvább munkaköreivel ismerkedik meg, így is élete legnagyobb kihívásának bizonyul: olyan embereknek kell ugyanis a közelébe férkőznie és megtalálni velük a hangot, akik munkakörükből fakadóan nap mint nap csúcsragadozókkal dacolnak a földgolyó legzordabb éghajlati viszonyai között… akik milliárdos orosz popsztárokat és szépségkirálynőket igyekeznek megvédelmezni zsarolóktól, maffiózóktól és emberrablóktól… vagy akik több száz méter magas félkész építmények tetején egyensúlyoznak és dolgoznak „vadkeleti” módra, mindenféle biztosítás és életvédő felszerelés nélkül.   

A National Geographic Channel Vinnie Jones: az orosz meló című új hatrészes sorozatában Vinnie a tundrától a tajgán át az óceán jeges vizéig a régió szinte valamennyi hírhedt munkakörébe belekóstol. Dolgozik vasúti munkásokkal és cowboyokkal, rénszarvashajcsárokkal és testőrökkel, – szinte mindig zord emberek és mostoha időjárási viszonyok, jéghideg szelek és fagyos mosolyok között.  

Vinnie a sorozatban többek közt találkozik amerikai COWBOYOKkal, akik az orosz marhahúsipar viharos fejlődését kihasználva igyekeznek megcsinálni szerencséjüket Ázsia közepén; azután egy kiképzőiskolában megkísérli teljesíteni azokat az embertelen teszteket és gyakorlatokat, melyeket a moszkvai milliomosokat védő TESTŐRÖK számára dolgoztak ki az orosz különleges erők egykori kommandósai; végül pedig részt vesz egy, a távol-keleti Aranyszarv-öböl felett átívelő 220 méter magas kábelhíd szerelési munkálataiban, hogy megtudja, hogy nap mint nap milyen veszélyekkel kénytelenek szembenézni a vlagyivosztoki ÉPÍTŐMUNKÁSOK.

Vinnie Jones életrajza

Vinnie Jones professzionális futballjátékosként kezdte karrierjét – játszott Anglia számos neves klubjában, többek közt a Wimbledonban, a Leeds-ben, a Chelsea-ben, a Sheffieldben és a Queens Park Rangers-ben, később pedig a walesi válogatott kapitánya lett. Nemcsak Angliában, de egész Európában jól ismert játékos volt, s nem csupán futballtudása okán – színészi képességei már a pályán kiütköztek, s a szurkolókkal való látványos kommunikációja további színekkel gazdagította gyepen való szereplését.

Winnie 1998-ban elfogadta Guy Ritchie felkérését A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című film egyik szerepére, és ezzel az egykori futballista előtt vadonatúj karrier nyílt meg: a filmsztárságé. A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső magával repítette az égbe, s rövid idő alatt a Blöff, a Tolvajtempó és a Kardhal című filmekben is szerepet kapott. Ettől kezdve nem volt megállás: ma már negyvennél is több mozifilm áll mögötte, melyeket olyan producerekkel és rendezőkkel készített, mint pl. Mathew Vaughan, Jerry Bruckheimer, Brett Ratner és Gary Lucchesi. Az X-Men: Az ellenállás vége végleg beemelte az amerikai filmipar krémjébe, legutóbb pedig a Mikael Håfström rendezte, 2013 októberében a mozikba kerülő Szupercella című alkotásban állt a kamerák elé – többek közt olyan hírességek társaságában, mint Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Amy Ryan, Jim Caviezel és Vincent D'Onofrio…

Vinnie máig nem hagyott fel a futballal, ma is rendszeresen játszik a Hollywood All-Stars nevű – atlétákat, színészeket és más hírességeket tömörítő – Los Angeles-i csapatban. A klub nemcsak a pályán, de a jótékonykodás területén is nagyot alkot, ami jól illik Vinnie sokszínű, a kemény munkát kedvelő, mások iránt felelősséget érző egyéniségéhez.

Az epizódok tartalmából:  

Vasúti munkások
A műsor első felében Vinnie az orosz vasúti munkások életébe kóstol bele (többek közt mozdonykerekeket szerel és kovácsműhelyben ügyködik), majd, a piszkos pályaudvarról a messzi északra menekülve, részt vesz az éves nagy rénszarvasfuttató versenyen, mely során az állatoknak 700 métert kell sprintelniük havon és jégen.
Bemutató: 2013. október 2-án, szerdán este 11-kor – National Geographic Channel

Vadőrök
Vinnie Jones a Kamcsatka-félszigetre utazik, hogy a helyi vadvédelmi hatóság embereivel orvvadászok után járjon a barnamedvében és lazacban gazdag területen. Vinnie közben szánhúzó kutyáik számára versenyt rendező helyiekkel is találkozik, és összefut egy szenvedélyes motoros csapattal, mely a parti fövenyben éli ki sebesség iránti vágyait.  
Bemutató: 2013. október 9-én, szerdán este 11-kor – National Geographic Channel

Testőrök
Hogyan lehet megvédeni Oroszországban egy milliomos szépségkirálynőt és egy milliárdos popsztárt az emberrablóktól? Melyek a személyi védelem mesterfogásai, és hogyan zajlik a munka egy elit moszkvai kiképzőközpontban? Az epizódban Vinnie Jones Oroszország legkeményebb testőrei életével ismerkedik…
Bemutató: 2013. október 16-án, szerdán este 11-kor – National Geographic Channel

Építőmunkások
Vinnie Jones ezúttal az Oroszország legtávolabbi részén, a Japán-tenger partján álló Vlagyivosztok építőmunkásinak életébe kóstol bele. Nem is teljesen veszélytelen expedíciója során többek közt felmászik az ország legnagyobb akváriumának a tetejére… hegeszt, csöveket emel és lyukakat fúr egy épülő 17 emeletes szállodában… valamint segít eltávolítani az Aranyszarv-öböl felett átívelő vadonatúj – ám méretei miatt máris világhírű – kábelhíd dúcolását a munkásoknak.
Bemutató: 2013. október 23-án, szerdán este 11-kor – National Geographic Channel

Vadászok
Vinnie Jones ezúttal az orosz Távol-Kelet legkeményebb foglalkozásait veszi számba. Előbb felkap Maljakin kapitány halászhajójára a Csendes-óceánon, később látogatást tesz egy halfeldolgozó üzemben, végül pedig felkeres a tundrán egy ősi életmódot folytató, rénszarvastartásból élő közösséget, mely nap mint nap élet-halál harcot folytat a dermesztő hideggel és a csorda nyomába szegődő farkasokkal.
Bemutató: 2013. október 30-án, szerdán este 11-kor – National Geographic Channel

Cowboyok
Vinnie ezúttal egy hatalmas, amerikai cowboyok által fenntartott szarvasmarhatelepre látogat az orosz semmi közepén, hogy saját bőrén tapasztalja meg: milyen megpróbáltatásokra kell felkészülnie annak, aki a helyi marhahúsipar viharos fejlődését kihasználva szeretné megcsinálni a szerencséjét? Kísérlete keretében Vinnie többek közt részt vesz száz marha karámba terelésében; hatszáz üsző mesterséges megtermékenyítésében; egy portyázó farkasfalka által okozott károk kivizsgálásában; és néhány dühös bika földre teperésében és beinjekciózásában.
Bemutató: 2013. november




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat national geographic channel Oroszország Vinnie Jones MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr835495216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása