Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Háromszor is francia!

2013.09.12. 10:04 MinDig TV Extra

Ezen a héten péntekre, szombatra és vasárnapra is jut egy mérkőzés a francia labdarúgó-bajnokságból!

Girondins de Bordeaux – Paris Saint-Germain péntek 20:25, ÉLŐ

A nyolcpontos PSG látogat a négypontos Bordeaux-hoz. A csapatokat elválasztó 4 pont viszont 11 helyet jelent a tabellán… A fővárosiak ugyanis a negyedik helyen állnak, míg a hazaiak a 15.-en. A PSG-nek nagy szüksége van a győzelemre, hogy ne szakadjon el jobban az első Monacótól, ám a Bordeaux hazai pályán bizony nem könnyű ellenfél!

Toulouse F.C. – Olympique de Marseille, szombat 22:45

Az utolsó a második ellen. Elsőre fix 2-esnek tűnik, de ha belegondolunk, hogy a 20. Toulouse-t a 11. helytől csupán egy győzelem választ(hat)ja el, máris mást mutat a kép. Ráadásul a Marseille az előző fordulóban a Monaco ellen megtörte hárommeccses győzelmi sorozatát, az üldözők a nyomában vannak, így most nagyon kell nekik a három pont.

 A.S. Monaco -  F.C. 56 Lorient, vasárnap 22:45

A Monaco eddig magabiztosan vezeti a tabellát, bár a győzelmei mellett becsúszott egy döntetlen is – meglepő módon az utolsó helyen álló Toulouse ellen. Most a 10. Lorient próbálhatja megállítani, bár ez hazai pályán kétségkívül nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé…

Girondins de Bordeaux – Paris Saint-Germain pénteken 20:25-től élőben, Toulouse F.C. – Olympique de Marseille, szombaton 22:45-től és A.S. Monaco -  F.C. 56 Lorient vasárnap 22:45-től a francia bajnokságból, a SportKlubon!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: francia SportKlub MinDig TV Extra labdarúgó-bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr15508571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása