Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Film+ előzte a tv2-t

2013.09.19. 11:11 MinDig TV Extra


A Film+ átlagos közönségarányával jobb napi nézettséget produkálva felülmúlta a tv2-t.
Szombaton (szeptember 14-én) a Film+ a 18-49 évesek körében a főműsoridős (19-23 óra közötti időszakban) átlagos közönségarányával jobb volt, mint a tv2. (RTL Klub:36,7 %, Film+ :7,1%, tv2: 6,7%, forrás: Nielsen közönségmérés).


A csatorna nézettsége töretlenül növekszik: a 18-49-es korosztályt és a napi átlagot figyelembe véve idén éves szinten a harmadik helyet foglalja el az RTL Klub és a tv2 mögött.
Szombaton azonban egy ideig a Film+ még a tv2-t is megelőzte: az XXX című akciófilm este tíz órától az Egetverő haderő fölé tudott kerekedni. Ekkor az RTL Klub után a második legnézettebb csatorna volt a 18-49-es korcsoportban.

Szeptember 15-én volt tíz éve annak, hogy elindult a Film+. Ez alkalomból, hétfőtől vasárnapig a legnagyobb mozis sztárokkal ünnepelt a csatorna, ami a nézettségi számokban is megmutatkozott.
A legismertebb akcióhősöket felvonultató, A feláldozhatók című filmet több, mint 332 ezren nézték vasárnap este (teljes lakosság 4+ körében, forrás: Nielsen közönségmérés).

Érdemes lesz egész ősszel a Film+ csatornára kapcsolni, számos újdonsággal, meglepetéssel találkozhatnak a nézők. Olyan közönségfilmek érkeznek, mint például a Pókember, A sárkány csókja, a Tökéletes katona: A leszámolás napja, A függetlenség napja, az Underworld – A vérfarkasok lázadása, valamint A rettenthetetlen.

Forrás: Nielsen közönségmérés

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség RTL Klub Film+ Tv2 MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr255523407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása