Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Hazai pályán is cél a Bikaszelídítés!

2013.10.01. 15:01 MinDig TV Extra

A Sapa Fehérvár AV19 az elmúlt hétvégén heroikus küzdelemben – amely során kétszer is vesztett helyzetből állt fel – hosszabbítás után 3-2-re legyőzte idegenben a Red Bull Salzburgot az osztrák bázisú jégkorong-bajnokságban. Most csütörtökön a minden bizonnyal bosszúra szomjas osztrák csapat Székesfehérvárra érkezik, hogy visszavágjon a vereségért. A mérkőzést a SportKlub élőben közvetíti!

A pénteki „odavágón” a Volán mindhárom gólját légiósok szerezték (Sarauer, Banham és Naglich), így az eddigi fordulók alapján úgy tűnik: jól sikerültek a nyári igazolások. Az Ördögök az eddig lejátszott hat meccsükből hármat nyertek meg, a megszerzett hat pontjukkal a tabella tizedik helyén állnak (a 8. és 9. Innsbrucknak és Dornbirnnek ugyanannyi pontja van, ám ők ezt eggyel több meccsen szerezték). Csütörtöki ellenfelünk nagy meglepetésre eggyel mögöttünk tanyázik, hét mérkőzéséből mindössze kettőn győzött – nála rosszabb helyen csak a 0 pontos Ljubljana áll.

A Salzburg elleni összecsapások mindig igazi presztízsharcot jelentenek (emlékezzünk csak a tavalyi 4-1-re!), és biztos, hogy ez nem lesz másképp ezúttal sem!

Sapa Fehérvár AV19 – Red Bull Salzburg jégkorongmérkőzés az EBEL 15. fordulójából csütörtökön 18:45-től élőben a SportKlubon!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong SportKlub MinDig TV Extra Sapa Fehérvár

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr755545113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása