Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Sportparádé a Sport TV-n

2013.10.03. 15:27 MinDig TV Extra


BL, NHL, OTP Bank Liga és a spanyol bajnokság. A Sport TV képernyőjén októberben is bőven lesz miből válogatnia a sportszerető közönségnek.


Bajnokok Ligája
Ha kedd, akkor Bajnokok Ligája esténként a Sport1 HD-n! Már javában zajlanak a 2013-14-es BL csoportköreinek mérkőzései, amelyeket természetesen idén élőben közvetít a csatorna.

NHL start
Észak–Amerikában is felcsatolták a korcsolyákat és elindult a földkerekség legerősebb hokisorozata, az NHL, amit Magyarországon kizárólag a Sport TV közvetít. A Sport TV hokis portfóliójának másik gyöngyszeme, a KHL már szeptember óta tart, így a jégkorong barátokra izgalmas hónapok várnak.

OTP Bank Liga
A világbajnoki selejtezők után újra magyar bajnokikat láthatnak a Sport TV nézői! Az OTP Bank Liga őszi bajnoki menterendje szerint a hetedik fordulótól pénteken 1 (19 órakor), szombaton 5 (14, 16 órakor kettő, 18 és 20 óra), míg vasárnap 2 (16:30 és 18:30) mérkőzést rendeznek. Az NB I-es találkozókat hétről-hétre közvetíti a Sport1 és a Sport2.

„La Liga”, a spanyol bajnokság
Új időszámítás kezdődött Spanyolországban. A nyáron a Barcelona és a Real Madrid is edzőt váltott, hogy újabb magasságokba emelkedjenek. Ronaldo és Messi mellé pedig megérkezett Neymar. Rengeteg jó meccs és sok izgalom vár ránk tehát a Spanyol Bajnokság 2013-14-es szezonjában is, amiket kizárólag a Sport TV-n követhetnek majd a nézők.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: BL OTP Bank Liga MinDig TV Extra La Liga NHL

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr685549249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása