Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Sikersorozatokkal erősít a Comedy Central

2013.10.04. 07:35 MinDig TV Extra


Jövő héten érkezik a magyar képernyőkre az Így jártam anyátokkal nyolcadik évada, valamint az Agymenők című világsikerű sorozat is, rögtön a hatodik évaddal. Októberben a Jóbarátok spinoff sorozata, a Joey is jelentkezik a Comedy Centralon, a szókimondó és durva animációs sorozat, az Archer pedig a második évaddal folytatódik.


Fotó: Twentieth Century Fox Film Corporation


Az Így jártam anyátokkal az amerikai televíziózás egyik sikertörténete, a CBS a Ted Mosbyról és barátairól szóló szitkommal éveken keresztül tartotta kétségek közt a nézőközönséget. Vajon ki a sárga esernyős lány, aki mellett mindenki kedvenc építésze végre megnyugodhat? A folytatásban végre fény derül a rejtélyre. Robin, Barney, Marshall és Lily is visszatér a hét Emmy-díjas sorozat nyolcadik évadában, ami Magyarországon eddig még nem volt látható. Amerikában a 24 részes szezon átlagosan 8 millió nézőt ültetett le hetente a képernyők elé, amivel az Így jártam anyátokkal még mindig az egyik legjobban teljesítő tévés vígjáték volt.

A tengerentúlon a széria utolsó évada már bemutatkozott, a kiemelkedő nézettséget produkáló premier pedig azt mutatja, az Így jártam anyátokkal nyolcadik szezonja remek felvezetésként szolgált a végjátéknak. A Comedy Centralon október 7-én, hétfőn jön a folytatás, rögtön négy új résszel, így egészen 20 órától 22 óráig képernyőn lesz a sorozat.

Hamarosan, október 11-én pedig Amerika kedvenc szitkomja, a hiperintelligens fizikusokról szóló Agymenők mutatkozik be a Comedy Centralon, rögtön a hatodik évaddal, így a sorozatra váró magyar rajongók végre fellélegezhetnek, itt a folytatás. Az országos premier olyan sztárokat mutat be a humorcsatorna nézőinek, mint az enyhén autista, de zseniális Sheldon Cooper, aki geek-pólókban, Star Trek referenciákat harsogva érzi legjobban magát, az őt alakító Jim Parsons pedig már három Emmy-díjat zsebelhetett be a karakternek köszönhetően. A hatodik szezon ott veszi fel a fonalat, hogy a korábban mindig otthonülő Howard, aki a NASA kötelékében dolgozik, kijut az űrbe, ezzel irigységbe kergetve tudóshaverjait.

Végül, de nem utolsósorban a Jóbarátok testvérsorozata, a Matt LeBlanc főszereplésével készült Joey fűzi tovább az olasz származású macsó kalandjait, aki addig meg nem áll, amíg elismert színész nem lesz belőle. A történetben olyan sztárok tűntek fel, mint Lucy Liu, vagy éppen Simon Helberg, aki az Agymenőkben a nagyszájú Howard Wolowitzot alakítja.

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Jóbarátok Comedy Central Archer Agymenők MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr165550920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása