Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Magyar klasszikusokkal erősít a Film+

2013.10.15. 14:29 MinDig TV Extra


A külföldi, főleg amerikai filmek mellé novembertől régi színes és fekete-fehér magyar filmeket is vetít a Film+. November elsején, pénteken este Ötvös Csöpi kezd nyomozásba A pogány Madonna után, majd a bűnüldözést a Csak semmi pánik című vígjátékban folytatja, de Kabos Gyula és Jávos Pál is feltűnik majd a csatornán.


Bujtor Istvánt A Pendragon legendában is láthatjuk majd Latinovits Zoltán és Darvas Iván mellett. A Film+ olyan regények megfilmesített változatát is műsorra tűzi, mint az Egri csillagok című történelmi kalandfilm, vagy az Egy magyar nábob című filmdráma. A filmek szereplői színészóriásaink: Sinkovits Imre, Latinovits Zoltán, Ruttkai Éva, Gobbi Hilda, Venczel Vera, Bárdy György, Bessenyei Ferenc, Básti Lajos, Tordai Teri.

November-december hónapban számos fekete-fehér alkotás is képernyőre kerül, olyan, szintén nagy nevekkel mint Jávor Pál, Darvas Iván, Tolnay Klári, Kabos Gyula, vagy épp Latabár Kálmán. A kínálatban szerepel többek között a Fizessen nagysád!, a Lila akác, a Szegény gazdagok, vagy éppen az Egy szoknya egy nadrág című filmeket.

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: magyar film Film+ MinDig TV Extra Bujtor István Kabos Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr995571951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása